Ingemar Teever.Foto: Facebook / FC Levadia
Jalgpall
7. märts 2016, 12:31

Meistriliiga mullune parim jalgpallur Ingemar Teever lõpetas profikarjääri

Jalgpalli meistriliiga eelmise hooaja parim väravakütt ja mängija Ingemar Teever teatas täna profikarjääri lõpetamisest ja rannajalgpallile keskendumisest.

"Kaalusin pikalt ja põhjalikult ning otsustasin suure jalgpalliga lõpparve teha. Hakkan mängima rannajalgpalli Peugeot' meeskonnas koos oma paljude lapsepõlvesõprade ja varasemate treeningkaaslastega, ootan seda suure põnevusega. Rannajalgpall on minu jaoks eelkõige meeldiv ajaviide heas seltskonnas, samas ei puudu sealt ka sportlikud eesmärgid - tahame tulla Eesti meistriks ning samuti loodan murda Eesti koondisesse," ütles Teever FC Levadia kodulehele.

"Mul olid Levadias väga head ja meeldivad aastad. Olen klubile ülimalt tänulik ning soovin edasiseks edu ja uusi kordaminekuid. Võib-olla ristuvad meie teed tulevikus taas. Igatahes hoian Levadia meeskonnale pöialt ja olen veendunud, et poisid suudavad uute treenerite juhendamisel taas Eesti meistritiitli võita," lisas ründaja.

Päriselt ust sulgeda Teever siiski ei soovi: "Kui hing ühel hetkel platsile tagasi ihkab, siis mine tea. Never say never."

Teever liitus Levadiaga 2012. aasta suvel ning võitis klubi koosseisus kaks Eesti meistritiitlit ja karikat. Eelmisel hooajal krooniti Teever Premium Liiga väravakuningaks ning valiti kogu liiga parimaks mängijaks.