Jamie VardyFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
8. märts 2016, 11:22

AASTA SOODUSPAKKUMINE? Inglismaa väravatekuningas on saadaval kõigest 40 miljoni euro eest

Kui Leicester City meeskond teeb tõesti võimatut ning tuleb Inglismaa jalgpallimeistriks, on selles imes vast suurim teene nende ründeduol Jamie Vardy ja Riyad Mahrez. Edukas hooaeg tähendab, et mehi soovivad endale napsata maailma tipptiimid ning vähemalt Vardy on saadaval üllatavalt odavalt.

Karjääri jooksul tulest ja veest läbi käinud 29-aastane Vardy sõlmis jaanuaris Leicesteriga uue kolme ja poole aasta pikkuse lepingu, millega teenib iga nädal 100 000 eurot. Tänane Times kirjutab, et lepingusse pisteti ka punkt, mis kohustab klubi vastu võtma iga mehe ostupakkumist, mis ületab 39 miljoni euro piiri.

Telegraph kirjutas juba mullu novembris, et Leicester nõuaks Vardy eest potentsiaalselt kosilaselt ca 40 miljoni euro suurust summat, kuid Timesi lugu väidab, et enam pole küsimus klubi nõudmistes – lepinguklausel garanteerib, et ründaja saab astuda läbirääkimistesse iga meeskonnaga, kelle pakkumine selle summa ületab. Edasine on juba kõik inglase enda otsustada.

Vardy on 19 väravaga üheksa vooru enne hooaja lõppu Premier League'i suurim väravakütt. Leicesteri edu teisel kohal oleva Tottenhami ees on viis punkti.