Spordiblogi

Hugo Tipner | Spordialaliidud hakaku EOK-le oma tegevusest aru andma! (6)

LISA KOMMENTAAR

oi-oi10. märts 2016, 23:22
No see jutt tundub küll olevat väga naiivse inimese kirjutatud. Lp. spordiajakirjanikuhakatised. Viimasel ajal on ilmunud teie sulest väga imelikke kirjutisi. Viige end ikka tegeliku eluga kurssi.
kuradile10. märts 2016, 18:54
Tea kas nood sportlased ja spordiliidud on ka riigile mõe kopika sisse toonud,ET AINA AGA RAHA JUURDE KÜSIVAD.Pidevalt on lugeda,et eestlastel tubli 36es koht.Riputame siis finisijoonele sajalised ja siis kes viitsib hüpata-karata joosta see saab omale.muidu iga johkam kes ei viitsi jalgu sirutada kukub kohe karjuma,et raha antakse nii vähe.
minu nimi10. märts 2016, 10:29
Sm Hugo - EOK saab nõuda spordialaliitudelt ainult selle raha raames, millega ta toetab neid samasid liitusid. Valdav (VALDAV) osa rahast millega spordiliidud kulutusi katavad tuleb kas sportlaste, nende lähedaste või toetajate taskutest. See on vabatahtlik töö nii suures osas, et kui keegi hakkab veel aruandmist ka nõudma, siis saadetakse see vabatahtlik panus lihtsalt p***e ja kaovad ära need, kes asjada fanatismist tegeleda tahavad.
Alaliidult saab aru nõuda ainult alliidu liikmeks olevad klubid, sest liit on nende teenendamiseks ellu kutsutud, nii nagu EOK on eesti spori teenendamiseks ellu kutsutud.
Nt. soovitan ajakirjanikul uurida kui palju kõikide eesti sporialaliitude peale on palgalisi ametikohti (st maksab palka, saad ka nõuda) - neid on õsna käputäis ja paljudes on tegemist maksimaalselt 0,5 kohaga (v.a. mõned suuremad/rikkamad alaliidud)...
nojah10. märts 2016, 14:07
ei maksa seda Hugo Tipnerit tähele panna. mees ei julge oma nime all kirjutada ja lisaks demonstreeris ehedalt, et ta pole alaliitude tegevusega üldse kursis.
Aru andmine10. märts 2016, 10:28
Hoopis EOK peaks andma alaliitudele oma tegevusest aru, kas asutavad spordi raha ikka sihipäraselt või maksavad ainult endile kõrgeid palku. Kas ka treenerid saavad inimväärset üpalka, mitte ainult EOK bossid.
Mis jutt!10. märts 2016, 08:29
Omanik kes valin endale tegevjuhtkonna , hakkab hiljem neile ka aru andma?!?!? Selle peale peab tulema!!