Korvpall

Täiendatud. Lisatud TTÜ - Audentese mängu tulemus!

Valga alistas Kristo Saage 37 punkti toel Tarva! (6)

LISA KOMMENTAAR

....................13. märts 2016, 10:56
Mulle meeldib kuidas mustanahalised omavahel rabistavad.Hea,et Valgal mustanahalisi ei ole.Põnev saab olema Rapla ja Tarvase mäng.Kaks kahe vastu.Rapla teeb vist ära,sest neil on hea kokkumäng.
dd12. märts 2016, 03:18
...12. märts 2016, 01:06
..................11. märts 2016, 21:12
Õnne Valgale,eriti Saagele.Täna läks tal hoopis paremini kui Rossil.Ei pane Tarvas mustade kõrvale eesti poisse mängima. See Strupovits ka Valgas ära haaratud.Loodetakse Rossi mängu peale.Rapla on hoopis parem kui Tarvas.Veelkord,tublid olite valgalased.
jah11. märts 2016, 21:00
Valga dikteeris tervet mängu ja ime isegi et Rakvere lõpus üldse nii lähedale jõudis. Tähelepanuväärne on seegi, et kahe meeskonna peale tehti üle 50-ne vea. Need kaks sobivad omavahel hästi, sest korraliku kaitset ei mängi neist kumbki ja eks see üks jookse viska mäng oli.Juba lõpuskoor näitab selle ära. Aga jah, Saage oli üleplatsi mees ja hämmastas seegi, et just talle tehti lõpus vigu ja ta realiseeris kõik vabavisked. Arusaamatuks jääb seegi, miks Sõber ei lase noorel Salumetsal mängida. Tundub et ta sekkus mängu päris hästi ja teenis vabaviskeid ja pani isegi ära mõned korvid, aga siis korjati ta jälle pingile. Võimalik et selleks on mõjuv põhjus, aga ei näe et keegi teine seal oluliselt patrem oleks olnud. Jälgides online, oli ikka päris huvitav jälgida kui kiiresti korvid
tulid mõlemalt poolt. No see näitab ju, et kaitset ei mängita. Kuidas neil õnnestus seejuures veel nii palju vigu teha. Müstika.
Raplast11. märts 2016, 20:47
Palju õnne Valga.
Noor Salumets oli täna siis Saage kesta sisse pugenud.