Lisaaja viimase viie sekundiga 5 punkti visanud Justin Doellman Barcelona võitu tähistamas.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
12. märts 2016, 00:18

Uskumatu, kuidas CSKA Barcelona vastu võidu maha mängis!

Korvpalli Euroliiga vahegrupiturniiri 10. vooru naelaks kujunes viimasena lõppenud mäng FC Barcelona - Moskva CSKA ning Kataloonia publik ei pidanud pettuma - nende lemmikud võitsid lisaajal 100:98.

CSKA tegutses nii normaal- kui ka lisaaja lõpusekunditel talle mitte omase ebakindlusega. Normaalaja lõpu eel juhiti punktiga ja eviti palli, kuid see söödeti audist mitte mõnele kindlale vabaviskajale, vaid Kyle Hinesile, kelle vvastu tegi Barce koha vea. Tabas kahest üks - 85:83. Kohe tehti viga omakorda Tomaš Satoranskyle, kes viigistas ja lõpuni jäi kümme sekundit. Miloš Teodosic sooritas arusaamatult kiire kolmese, mis ei tabanud.

CSKA juhtis ka lisaajal, veel minut enne lõppu 95:91 ja ka pall oli nende käes. Kümme sekundit enne lõppu realiseeris Teodosic kaks vabaviset seisuks 98:95 ja kõik tundus olevat moskvalaste kontrolli all. Ent arusaamatul põhjusel ei tehtud viga, vaid lasti Justin Doellmanil kolmene visata. Ning sama mees lõikas kohe vahelt ka Teodosici audist välja söödetud palli ja tabas võidukorvi!

Võitjaile tõi Ante Tomic 21 ja Satoransky 19, kaotajaile Nando De Colo 30 ja Teodosic 23 punkti.

Samas, F-grupis kaotas Kaunase Žalgiris Madridi Realile 75:90. Tabel: CSKA ja Vitoria 7 võitu, Real 6, Himki, Barcelona 5, Bamberg, Olympiacos 4, Žalgiris 2.

E-grupi tänased tulemused: Belgradi Crvena Zvezda - Ateena Panathinaikos 69:67, Istanbuli Darüssafaka - Istanbuli Anadolu Efes 68:72. Tabel: Fenerbahce 9 võitu, Lokomotiv-Kuban 7, Crvena Zvezda, Panathinaikos 6, Anadolu Efes 4, Malaga ja Darüssafaka 3, Cedevita 2.