Maria ŠarapovaFoto: ROBYN BECK
Doping
12. märts 2016, 11:11

Maria Šarapova: mind pole viis korda hoiatatud (7)

Nädala alguses keelatud aine kasutamist tunnistanud Maria Šarapova ütles avalduses, et teda pole viis korda hoiatatud meldooniumi lisandumisest keelatud ainete hulka. 

Reede õhtul Facebook'is tehtud pöördumises oma fännidele ja toetajatele tunnistas venelanna, et ta oleks pidanud rohkem tähelepanu pöörama, kuid väited viie kordsest hoiatamisest on valed. 

"Ma ei tee vabandusi oma teadmatuse kohta. Ma olen juba rääkinud 22. detsembri e-maili kohta. Ma oleks pidanud sellele rohkem tähelepanu pöörama. Aga teised "suhtlused" ja informatsioon muudatuse kohta olid peidetud uudiskirjadesse, lehekülgedesse või käsilehtedesse.

Et olla sellest hoiatusest teadlik, pidin avama kirja, mille pealkiri polnud kuidagimoodi seotud dopinguga, klikkima veebilehel, sisestama kasutajanime ja parooli, otsima, klikkima, otsima, klikkima, otsima, klikkima, edasi kerima ja lugema. Osad kutsuvad seda hoiatamiseks. Ma arvan, et enamus nimetaksid seda raskesti leitavaks." 

Lisaks täpsustas Šarapova, kui palju ta meldooniumi võttis. "Ma ei võtnud ravimit iga päev. Ma võtsin seda nii palju ja nendes väikestes kogustes nagu arst soovitas. 

Šarapova täispostitus:

 

To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on Friday, 11 March 2016