FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
12. märts 2016, 16:25

Levadia peatreener Sergei Ratnikov võidu järel: nagu meeskond oleks vastast kartnud...

Tallinna FC Levadia alistas jalgpalli Eesti meistriliigas võõrsil tänu Siim Lutsu 18. minuti väravale 1:0 Paide Linnameeskonna. Peatreener Sergei Ratnikov oli rahul võidupunktide, aga mitte esitusega.

"Teist mängu järjest läks teine poolaeg viltu. Alguses oli kõik kena – pressisime Paidet kõrgelt ja domineerisime. Ent vaheaja järel… ei saa öelda, et andsime initsiatiivi ära, aga ründeteravust polnud. Andsime Paidele mitu karistuslööki ja tegime lapsikuid vigu. Nagu meeskond oleks vastast kartnud! Teist mängu järjest teisel poolajal.

Paide hakkas teisel poolajal väga ratsionaalselt mängima – lõid pikka palli ette ja nende edurivimehed hakkasid neid duelle võitma kah! Jumal tänatud, et nad Vjatšeslav Zahovaiko välja vahetasid, kuigi Martin Kase tuli väga agressiivselt sisse ja mängis hästi. Oleks nad korraga väljakul viibinud, tekkinuks meil võib-olla veel rohkem probleeme!

Aitäh Sergei Lepmetsale tõrjete eest. Tubli poiss ja loodetavasti on ta ka reedel Narvas väravas. Algselt paistis, et ta sai päris raskelt vigastada, aga õnneks vist ikkagi mitte. Selge see, et nullimängude muinasjutt lõpeb millalgi ära, aga edu talle ja meile!" rääkis Ratnikov.