Õhtulehe intervjuu FC Levadia ründaja ja kapteni Rimo Hundiga.Video: Stanislav Moškov
Sport TV
12. märts 2016, 16:43

ÕHTULEHE VIDEO | Rimo Hunt: kolm mängu on meil kõvasti õnne olnud, kaua see pull jätkub?

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste kolmandas voorus alistas FC Levadia võõrsil 1:0 Paide Linnameeskonna. Levadia kapten Rimoo Hunt meeskonna esitusega rahule ei jäänud.

"Kui eelmist mängu (1:0 võit Pärnu üle - toim) oli rahulolematust rohkem kui täna, aga siiski ei saa üldse rahule jääda. Kui esimesega veel saab, siis teisega mitte. Vastane muutis taktikat, mängis kontrarünnaku peale ja meil läks kohe keeruliseks.

Praktiliselt iga pikk pall oli ohtlik. Ei oskagi öelda, miks, aga tagant ei saanud me palli minema ja jäime ise surve alla. Paide mängis väga-väga tublilt. Kõik kolm mängu on meil olnud päris suure õnnetähe all. Ei tea, kaua see pull jätkub...

Kaitses oleme kolm korda, jumal tänatud, nulli hoidnud ja eesmärgi täitnud, aga ees pole me suutnud väga palju häid momente luua. Saan aru, et Flora vastu mängisimegi kaitsest lähtuvalt ja distsiplineeritult ning mängupilt oligi hea, aga viimased kaks mängu justkui natuke nõrgemate meeskondade (Pärnu ja Paide - toim) vastu oleme olnud oluliselt keerulisemas olukorras. Hästi kõvasti tuleb mõelda, ei saa üldse rahul olla," rääkis Hunt.

Neljandas voorus kohtub Levadia reedel Narvas sealse Transiga. "Ausalt öeldes pole veel Narva peale üldse mõtlema hakanud. Kõigepealt tuleb tänasele tagasi vaadata ja teha tugevad järeldused. Siis vaatame, mida ja kuidas muuta saame ja hakkame uut plaani pidama," sõnas Hunt.