Robert Täht.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Võrkpall
13. märts 2016, 10:23

Tähel, Pupartil ja Cuprumil ei jätkunud järjekordseks eneseületuseks püssirohtu

Lubini Cuprum oli Poola võrkpalliliigas alistanud järjest kolm tugevat vastast ning eile õhtul ootas ees neljas, riigi kaheksakordne meister Belchatowi Skra. Nüüd enam püssirohtu ei jätkunud, Cuprum kaotas 1:3.

Kui nii Robert Täht kui ka Keith Pupart olid kuulunud eelmiste mängude kangelaste sekka, siis seekord lõi Täht 26 tõstest punktiks vaid 7 ning Pupart 11st 1. Geimid lõppesid Lubini meeskonna poolt vaadatuna 19:25, 28:26, 19:25, 21:25.

Täht tõstis esile Skra pallingut. "Vastane tõestas täna, miks on tegemist täieliku tippvõistkonnaga. Olime terve mängu surve all ega suutnud sealt välja tulla. Oli teada, et võõrsil nende vastu on raske ja oli ka näha, et nad on hästi valmistunud. Otsustavaks sai ilmselt nende serv, kus nad tegid küll 24 viga, aga iga palling, mis üle võrgu tuli, oli väga ohtlik. Kindlasti ei saa öelda, et me ei võidelnud - päevad lihtsalt ei ole vennad. Pikalt seda mängu taga nutta ei ole mõtet ja kaotus tuleb lihtsalt alla neelata. Tähtsad mängud on ees," rääkis Täht volley.ee-le.

Kindel tabelijuht on 22 mängust 57 punkti kogunud Kedzierzyn-Kozle. Järgnevad Skra ja Rzeszowi Resovia 46 punktiga ning neli järgmist on tihedalt koos: Gdansk 41, Cuprum 40, Radom 39, Wegiel 38.