Zlatan Ibrahimovic Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
14. märts 2016, 10:59

ManU kõrvad kikkis? Zlatan kinnitas, et lahkub Pariisist

Zlatan Ibrahimovici aeg Pariisi tippklubis Saint Germain saab sel suvel otsa. "Ma ei usu, et nad saaks asendada Eiffeli torni minu monumendiga, isegi mitte klubijuhid. Aga kui nad suudavad, siis luban, et jään siia,“ seadis rootslane Prantsusmaale jäämiseks naljatledes ulmelise tingimuse.

Ibrahimovic ei avaldanud põhjust, miks ta PSGst lepingu lõppedes lahkuda soovib. "Mul on alati olnud fännidega hea suhe ja ka klubiga – nad on alati minu eest hoolitsenud. Ma olen siin kõigiga hästi läbi saanud ja küsimus pole selles. Aga hetkeseisuga ma järgmisel hooajal PSGs ei mängi," rääkis ründetäht.

Zlatan lisas: "Mul on lepingut järgi poolteist kuud ja ma kavatsen seda aega nautida. Mis saab järgmisel aastal, ma veel ei tea, aga praeguste plaanide järgi ma siin ei jätka."

Uudise järel üritavad Ibrahimovici kosida ilmselt enamik Euroopa tippklubisid. Kõige rohkem on räägitud mehe Manchester Unitedisse siirdumisest.

PSG alistas eile Troyesi meeskonna võõrsil suisa 9:0 – Ibrahimovic lõi neli väravat - ning purustas Prantsusmaa liiga rekordi. Mitte kunagi varem pole üks meeskond suutnud juba kaheksa vooru enne meistrivõistluste lõppu endale tiitlit kindlustada.