Pärnu peatreener Heiko RannulaFoto: Laura Oks
Korvpall
15. märts 2016, 21:23

Rakvere Tarvas vandus võõral väljakul alla Pärnule (3)

Alexela korvpalli meistriliigas sai Pärnu Sadam väga väärtusliku võidu, kui alistati kodusaalis 73:68 (37:31) Rakvere Tarvas. 

Tasavägises mängus tegi Pärnu olulise murrangu viimasel veerandajal, kui suudeti kolm minutit enne lõppu minna ette seitsme punktiga. Rakverel oli palju võimalusi vähendada vahe väiksemaks, kuid viiest silmast lähemale ei saadud. 

Pärnu resultatiivseim oli Norman Käbi 17 punktiga, Paulius Petrilevicius lisas 16 silma ja üheksa lauapalli. Reinis Strupovics tõi kaotajatele 15 punkti. 

Teises kohtumises sai valusa kaotuse AVIS Rapla, kes jäi kodusaalis alla TTÜle 81:94. Alles laupäeval 21 punktilise võidu Tartu Rocki üle saanud Rapla oli tagaajaja rollis terve mängu ning ei osutunud kordagi üliõpilastele ohtlikuks. 

Kristjan Kitsing oli üleplatsimees visates TTÜ kasuks 29 punkti. Toomas Raadik lisas 16p+12lp ja Kiur Akenpärg 16p+6rs. Rapla suurim korvikütt oli 24 punktiga Devin Brooks. 

Rapla kaotuse teeb valusamaks TLÜ/Kalev võit Audentese SG/Noortekoondise üle 83:66. Kalevile tõid Ivo-Van Tamm ja Dominykas Milka 17 punkti. Kalevi võidu ja Rapla kaotusega kindlustas sisuliselt kolmanda koha Tallinna meeskond. 

Turniiritabel: