Müncheni Bayern vs Torino JuventusFoto: MICHAEL DALDER
Meistrite liiga
17. märts 2016, 00:58

GALERII | MILLINE TAGASITULEK! Bayern saatis mängu 91. minutil lisaajale, kus murdis Torino Juventuse (6)

Müncheni Bayern ja Torino Juventus selgitasid viimase Meistrite liiga veerandfinalisti. Bayerni koduväljakul mängitud kohtumises läks vaja lisaaega, sest viimase 17. minutiga tuli Bayern välja 0:2 kaotusseisust. Lisaajal Juventusel jõudu ei olnud ning Bayern võitis kohtumise 4:2 (6:4). 

Torino koduväljakul mängisid meeskonnad viiki. Seega vajas Juventus edasi pääsemiseks Allianz Arenal kindlasti väravat, mida ka tehti väga kiiresti. Pogba oli täpne 5. minutil ning Cuadrado viis itaallased 28. minutil ette juba 2:0. 

Selle skooriga lõppes ka poolaeg, kuigi Juventusel oli veel ridamisi võimalusi, mida lihtsalt ei suudetud ära kasutada. 

Teisel poolajal oli mäng Juventuse kontrolli all, kuigi Bayern ründas enamik ajast. München jõudis lõpuks väravani 73. minutil ei kellegi muu kui Lewandowski väravast. 

Viimased 15. minuti ei tekkinud külalistel ühtegi normaalst rünnakut ning Bayern andis turmtuld. Kuni 91. minutini Juventuse kaitse pidas vastu, aga siis sai karistusalas täiesti vabalt peaga löögile Thomas Müller, kes lõi palli väravasse. Ta viigistas seisu 2:2, millega lõppes ka normaalaeg ning mäng suundus lisaajale. 

Lisaajaks olid Juventuse mängijad väsinud ning eriline sära puudus. Mängu domineeris täielikult Bayern, kuid esimese 15. minuti jooksul ei jõutud sihikuni. 

Pärast pooltevahetust jõudis Bayern kiiresti sihile 108. minutil, kui tabas Thiago. Vähem kui kaks minutit hiljem tabas ka Coman, viies Bayerni 4:2 ette. Juventus ei leidnu enam jõudu ning sama tulemusega lõppes ka mäng. Bayern pääses kahe kohtumise kokkuvõttes edasi 6:4. 

Selgusid ka kaheksa Meistrite liiga veerandfinalisti. Nendeks on Madridi Atletico, FC Barcelona, Müncheni Bayern, Benfica, Manchester City, PSG, Madridi Real ja Wolfsburg. 

Veerandfinaali paarid loositakse reedel.