Jose Maria Gimenez.Foto: JAVIER BARBANCHO
Meistrite liiga
18. märts 2016, 13:14

Koos rohkete kommentaaridega asjaosalistelt endilt!

MEISTRITE LIIGA VEERANDFINAALPAARID: Realile ja Bayernile soodne loos, Barcelona ja PSG said rasked vastased

Euroopa vutiliidu UEFA peakorteris Nyonis loositi äsja paaridesse Meistrite liiga kaheksa veerandfinaali jõudnud meeskonda. Finaal toimub 28. mail Itaalias Milanos San Siro staadionil.

1/8-finaalidest murdsid läbi Pariisi Saint-Germain (Prantsusmaa), Wolfsburg ja Müncheni Bayern (Saksamaa), Manchester City (Inglismaa), Benfica (Portugal) ning Hispaania trio Barcelona, Madridi Real ja Madridi Atletico.

Veerandfinaalides kohtuvad omavahel (matšid mängitakse 5. ja 6. aprillil, korduskohtumised 12. ja 13. aprillil):

Wolfsburg - Real
Bayern - Benfica
Barcelona - Atletico
PSG - City

Täna loositakse paaridesse ka Euroopa liigas kaheksa parema hulka jõudnud tiimid. See loos algab kell 14 ning paarilise saavad Liverpool (Inglismaa), Praha Sparta (Tšehhi), Bilbao Athletic, Villarreal, Sevilla (kõik Hispaania), Braga (Portugal), Dortmundi Borussia (Saksamaa) ja Donetski Šahtar (Ukraina).

Valik kommentaare loosi eel:

Saksamaa tiimi Wolfsburgi tegevdirektor Klaus Allofs: "On tõsi, et me pole Bundesligas just kuigi stabiilsed olnud, aga Meistrite liigas oleme kaheksast mängust võitnud kuus. See on muljetavaldav. Oleme alles arenemas ning ehk oleme arenguredeli alguses. Aga oleks tore, kui leiaksime hooaja lõpuks stabiilsuse."

Wolfsburgi keskkaitsja Dante: "Oleks tore, kui mängiksime Barcelona või Madridi Reali vastu. Meistrite liiga nautimine on väga tähtis!"

Madridi Atletico keskkaitsja Jose Maria Gimenez: "Veerandfinaalid on alati väga rasked. Kui tahta trofeed võita, peab alistama iga vastase. Vahet pole, kelle saame, kutsume nad külla ning oleme matšideks valmis."

Jose Maria Gimenez. Foto: JAVIER BARBANCHO

Manchester City ründaja Sergio Agüero: "Kui tahad kaugele jõuda, pead mängima parimatega. Mõistagi, Barcelona ja Müncheni Bayern - kõige paremad meeskonnad praegu - on ees, suudaksime neid vältida, oleks tore. Samas, ühel või teisel hetkel peame nendega niiehknaa mängima."

Barcelona peatreener Luis Enrique: "Fakt, et jõudsime üheksandat aastat järjest veerandfinaali, on suurepärane. Ma ei tea, kas ükski teine meeskond on varem midagi sellist teinud. Minu jaoks pole vahet, kes meile vastu tuleb, õnnelik olen ikka. Ainus meeskond, keda ma Barcelona vastu ei taha, on Barcelona ning õnneks on see võimatu."

Wolfsburgi poolkaitsja Julian Draxler: "Olen õnnelik, et veerandfinaalkoha välja võitlesime. Euroopa sarjas esimest korda nii kaugele jõudmine heidab klubile hoopis uue varjundi."

Julian Draxler. Foto: JOHN MACDOUGALL

Barcelona superstaar Lionel Messi: "Tahame tiitleid. Trofeed loevad ning kui suudame rekordeid purustada, on tore. Aga rekordid ei tähenda ilma tiitliteta midagi."

Bayerni peatreener Pep Guardiola: "Kui tahad poolfinaali jõuda, pead valmis olema iga vastase alistamiseks."

Lissaboni Benfica poolkaitsja Andreas Samaris: "Meie mängijad saatsid tervele Euroopale Peterburi Zeniidi alistamisega sõnumi, et mängime just nii nagu vaja on."

Lionel Messi. Foto: JOSEP LAGO

Madridi Reali väravavaht Keylor Navas: "Praeguses faasis pole ükski vastane kerge. Austame neid, kelle endale vastu saame, kuid meie võitjamentaliteet ei vanku!"