Anthony Davis vaatas võidumängu Los Angeles Clippersiga pingilt.Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
21. märts 2016, 12:05

Klubi lõpetas vigase Anthony Davise hooaja, meest ähvardab olümpialt eemalejäämine

NBA korvpalliklubi New Orleans Pelicans otsustas lõpetada oma liidri Anthony Davise hooaja, mis seab kahtluse alla ka tema võimaluse osaleda suvel Rio de Janeiro olümpiamängudel.

Klubi teatel läheb Davis peagi oma vigastatud vasaku põlve ja vasaku õlaga protseduuridele, mis tõenäoliselt tähendab lõikust. Et Pelicansil praktiliselt pole enam lootust play-off'i jõuda, otsustati peatreener Alvin Gentry sõnul vaadata kaugemale ja vigastused välja ravida, et järgmise hooaja eelses laagris kõik mehed terved oleksid.

Gentry märkis, et Davis pole uudise üle rõõmus, kuid lisas, et ta on "tark poiss ja mõistab, et parem on vaadata ettepoole ja probleemid likvideerida, hooajaeelse laagrini on seitse kuud aega".

Juhendaja sõnul on Davis terve hooaja mänginud õlavigastusega. Põlv sai häda aga reedeses kohtumises Portlandiga, mille mees esimese poolaja lõpu eel pooleli jättis.

Kui Gentrylt küsiti, kas vigastuste ravi võib tähendada, et Davis ei saa USA koondist esindada augustis peetavatel olümpiamängudel, vastas too: "Seda ma ei tea, aga kui oleksin panustaja, siis arvatavasti jah."