Eesti uudised

President Ilves Brüsseli rünnakutest: meid tahetakse jälle tappa, otse Euroopa südames (63)

LISA KOMMENTAAR

Aga paras sulle22. märts 2016, 21:51
Mida oled külvanud, seda pead lõikama!
Karin22. märts 2016, 19:51
Mis pealkiri see nüüd on ?
Me siin häbeneme.
Moslemite kohta ei tohi ühtegi paha sõna öelda, see pealkiri ei sobi kohe mitte.
marks22. märts 2016, 20:50
Ei ole midagi , viige mängukarukesi ja lilli. Kül naad selle paugutamise siis ära lõpetavad . Kunas - täpselt ei tea , kas saavad enne eurooplased ottsa või lõpeb paugumaterjal, Üks neist peab juhtuma
mees22. märts 2016, 19:23
sa krdi ilves roni veel sügavamale anaali nendele ameerika jobudele kes on selle kõige taga. Kui need raisad ei oleks nende juutide võimu all siis seda jama ei oleks praegu euroopas.
Härra Ilves22. märts 2016, 19:21
kes siin süüdi on .peale teie endi.On vajalik arvestada rahva tahtega ja kuulata mida maailm karjub.Ka suured poliitikud mujalt maailmast hoiatasid aga teil kõigil ju EUrahad tähtsamad kui kõik muu siin maailmas.Mis pasundad nüüd,ise olete selles kõiges süüdi.Milleks meile otsustusvõimetu ja mitte arvestav president,kes takkajärgi karjub.Nautige oma töö vilju aga nendel on väga katastroofiline maik man.Üks sammuke veel ja see kõik on meil endil käes.Kurb,väga kurb,et rahva hääl on kurtidele kõrvadele.
aga22. märts 2016, 17:20
härra ilves,kes on süüdi?sa nagu nii sellele küsimusele vastata ei oska.vastan ise:nimelt on selles süüdi eu riikide juhid ja seaduste tegijad.eu piir on ju avatud ja iga päev tuleb tuhandeid terroriste eu-sse.võimalus veel on,viimane kui üks tõmmu eu riikidest välja saata aga enne tuleb senised eu riikide juhid kes on andnud tõmmudele rohelise tee eu-s möllamiseks kohe arreteerida ja vangi panna.
Kurb22. märts 2016, 16:46
Tahetakse tappa...? Tapetakse ju. Islam ongi täis vihkamist ja hävitamist.
Ta on ju shokeeritud22. märts 2016, 16:10
Sest meid tahetakse tappa ju Euroopa südames.
16:10-le22. märts 2016, 17:28
Imestan ka, et tal mokk imestusest töllakile ei jää seda öeldes.
Lõuad sina kärnane krants22. märts 2016, 14:58
Ära räägi teiste nimel
A22. märts 2016, 16:20
Sul miskit paremat pole töönädala keskel teha kui sõimata või, ehtne luuser. Ise arvatavasti veel krantsim saast
Lõuad sina kärnane krants22. märts 2016, 14:58
Ära räägi teiste nimel
imestaja22. märts 2016, 14:47
Euroopasse on tulnud sadu tuhandeid noori mehi ja meie naiivikud arvavad, et midagi ei juhtu. Miks ei tekita küsimuse see, et naised ja lapsed jäetakse maha. Piltidel on ikka esiplaanil paar last, et haledust tekitada. Kui ikka olukord neis riikides oleks nii halb, siis, miks põgenevad Euroopasse noored täies elujõus mehed, meie haletsejad aga ei taha seda miskipärast näha.
Mis on imelik22. märts 2016, 15:14
Imelik on see, et TERRORIrünnakuid ei korralda mitte äsja saabunud pagulased VAID inimesed kelle vanemad või vanavanemad on riigis üles kasvanud ja kes on ise seal riigis sündinud ja islamiusku terroristid. Ainuke asi mida ei mõista on see, miks need rünnakud inimeste poolt kes EI OLE selle praeguse pagulaskriisi pagulased hakkasid just hiljuti sagenema, Pariis, Brüssel. Varsti siis balti riigid. Mul on teooria, et on mingi suur terroristide võrgustik üle Euroopa ja neil on igas riigis terrorirünnakud juba paigas ja nad liiguvad kindla mustri järgi. Ma olen kindel, et nendel on järgmise rünnaku idee juba olemas ja plaanid neil juba käivad selleks(oletus). Ma kipun arvama, et järgmise rünnaku nad plaanivad teha seal kus seda kõige vähem oodatakse ja seal kus see kõige rohkem viha tekitaks(näiteks seekord valitud asukoht, lennujaam, seal on ju palju eri riigist ja rahvusest inimesi mis tähendab, et mingil määral puudutas antud terrorirünnak igat Euroopa riiki). Nad valivad kohti kus oleks võimalikult palju eri rahvusest inimesi koos ja turiste kuna see puudutaks tervet Euroopat. Varsti ei ole enam Euroopas turvaline reisida, nüüd on tõesti see aeg käes kus tuleb TEGUTSEDA.
see ei ole imelik22. märts 2016, 15:41
vaid loogiline. Esimese lainega tulijad olid tänulikud vastuvõtvale riigile ja nõus odavamalt ja lihtsat tööd tegema, et kodumaal valitsevatest jamadest pääseda. Nende lapsed tahavad olla täisõiguslikud riigi kodanikud. Samas on neil kodune elustiil selline nagu oli vanematekodus nende vanematel. Oma usk, oma tutvusringkond, oma keel ja kultuur. Puudub aga igasugune tänulikkus, on vaid soov elada nii nagu eurooplane elab. See tekitab sisemise konflikti. Ühelt poolt justkui oled eurooplane, aga teisalt ei ole kah. Nahavärv ka teine - inimesed vaatavad vahel kõõrdi. Kõik see tekitab ju trotsi - mis õigusega nad ennast meist paremaks peavad?
Kui minna samasse kultuurikeskkonda, nii nagu eestlased läksid küüditamiste eest Kanadasse, Rootsi, Austraaliasse. Kultuur oli enam-vähem sama, elustiil ka, ainult keel oli võõras. Kergem oli harjuda, isegi siis kui hoidsid eestlust.
Jah22. märts 2016, 16:26
Lisaks pagulastele peame ka jälgima islamiusku vms. Terrorismi pooldavaid inimesi, kes pole äsja saabunud vaid mitu dekaadi juba riigis elanud, neid tuleks ka rohkem jälgida, kuna taolised korraldavadki terrorirünnakuid, nad teavad seda linna nagu oma peopesa kuna nad on seal juba ammu elanud, mitte hiljuti tulnud. Ma kahtlustan, et paljud terrorirünnakute planeerijad on juba Euroopas mitukümmend aastat elanud. Nagu USA-s oli, kõikidele tundusid toredad inimesed, neil oli väike beebi ja käisid tööl, mitukümmend aastat seal elanud(keegi ei osanud kahtlustada) ja BAM Korraldasid terrorirünnaku mis šokeeris nende naabreid ja tuttavaid.
jahh22. märts 2016, 14:37
mul on häbi sellise vihakõne pärast
7.päeva adventist22. märts 2016, 14:35
Jah,see on alatu ja põlastusväärne eu massoonvalitsuste kuritegu.
Udo.22. märts 2016, 14:27
Kas sina töllmokk JLVES eeldasid, et nad seda ei tee?
Wow22. märts 2016, 15:16
Ise oled töllmokk, mingi kommentaator tuleb Eesti presidenti solvama. Jah võid edasi kommenteerima ja õlu libistama minna, kuna 14:27 kekspäeval ei ole sul kahjuks midagi paremat teha kui kommenteerida :)
Nojah22. märts 2016, 16:36
Avalda oma arvamust viisakalt, Udo. Sõnade kasutamine näitab su taset, esita põhjendatud ja argumenteeriv kommentaar, mitte selliseid komöödiapärleid nagu "JLVES töllmokk sina mis sa siin ajad"
Wow- le.23. märts 2016, 13:20
Maalane22. märts 2016, 14:04
On ikka tüüp! Üha enam tundub, et see, mida ta koguaeg mäletseb, pole teps mitte "Dirol".
22. märts 2016, 13:57
Olge tolerantsem ja hoolivam Hr President .
Nojah22. märts 2016, 15:22
Terrorirünnakuid ei tee pagulased vaid inimesed kes selles riigis üles kasvanud on ja kelle vana vanemad on seal üles kasvanud, voiks harida ennast teemadel kes nt. Pariisi rünnaku tegi. Pagulasel oleks raskem millegi sellisega hakkama saada, selleks peab olema isik, keda ei kahtlustata ehk siis inimene kellel on kodakondsus ja kes on riigis sündinud.
Head lõimumist!22. märts 2016, 16:27
Enamasti nende rünnakute taga just araabiakeelsete loosungitega islamistid. Vahe ainult selles, et mingit osa neist on püütud juba aastaid meie ühiskonda sulandada ja teistele alles demome oma ühiskonna nõrkusi. Pariisi ründamine näitab just selgelt, kui vaba ja kontrollimatu on nende liikumine... Ja loomulikult ei tule siia ennast õhkima argpüksist kodumaalt "põgenev" täisjõus mees...
Miinustajad22. märts 2016, 16:27
Ma ei kaitse pagulasi vaid ütlen, et need terrorirünnakud on tehtud inimeste poolt kes on seal riigis juba MITUKÜMMEND aastat elanud, valdavad keelt ja keda keegi ei oska kahtlustada, lisaks pagulastele tuleb ka neid jälgida kes ammu juba Euroopasse tulnud!!!
positronx23. märts 2016, 17:59
Seda hullem on, sest sellest selgub ju tõsi asi, et võõra kultuuri inimesi ei ole võimalik meie sekka integreerida.
Ly22. märts 2016, 13:46
Kohutav, mis toimub, kas tõesti ei tohi iga riik kaitsta oma rahvast moslemite sissetungi eest, meie peaminister allub Euroopa Liidu käskudele ning selle kuu lõpus on oodata süürlastest põgenikke meie väiksesse Eestisse. Ei taha ühtegi moslemit ega kristlast, kelle seas võib olla terroriste. Iga päev saabub tuhandete viisi pagulasi, kas tõesti ei suudeta otsust langetada ja kõik tagasi saata? Need, kes on imbunud Euroopasse juba, üles korjata, kihutada oma kodumaale. Viimane aeg mõistusele tulla, muidugi ei saa seda oodata Merkelilt ja Junckerilt, kes avasid tee eurooplaste hävitamisele.
aga kui22. märts 2016, 16:22
meie riik saatis sõjaväelased nende riiki "kogemusi omandama", miks sa siis ei protesteerinud, või arvasid, et ainult meie võime tappa ja kättemaksu ei tule?
tom22. märts 2016, 13:13
Saad mida tellisid,nüüd naudi!
Aa Tom22. märts 2016, 15:30
Ma annaks siinkohal sulle teise vaatenurga arvamuse. Sellise asja korraldamiseks on arvatavasti vaja aega, lennujaama pidi tundma inimene kes seda tegi ja metrood. See inimene on arvatavasti seal riigis sündinud islamipooldaja, keda ei osata kahtlustada kuna ta arvatavasti keelt rääkides suudab ideaalselt sulanduda massi sisse, Vaevalt tavalisel pagulasel oleks lihtne sellist asja korraldada. Ei, need on inimesed keda ei osata kahtlustada, need on seal riigis sündinud inimesed. Me suuname oma fookuse pagulastele ja ei oska ammuilma riigis mitmendat põlve elanud islamipooldajaid ja moslemeid kahtlustada, see on neile ideaalne aeg tegutsemiseks kuna kõik esimese hoobiga süüdistavad pagulasi(jah nad mässavad ja teevad kuritegusid aga nema ei ole nende terrorirunnakute taga hetkel) samal ajal kui meie pagulastega tegeleme kasutavad need samad riigis sündinud moslemid/islamipooldajad jms. Võimalust ära kuna keegi ei oskaks kahtlustada inimesi kes paistavad korralikud tööinimesed, selle riigi keelt rääkivat ja seal sündinud inimesi. Need inimesed on osaliselt sinna kultuuri sisse sulandunud, neil kui seal ealnud inimestel on lihtne korraldada terroriakte selelparast, et nad TUNNEVAD kohta kus nad seda korraldavad. Enamus pagulastel ei ole kaartigi, et lennujaama üles leida. Ärgake üles inimesed, need on need moslemid kes on Euroopas juba mitukümmend aastat elanud ja keda me esialgu ei kahtlusta, mõelge järele. Need inimesed TUNNEVAD kohti kus nad terroriakte teevad.
MadMax22. märts 2016, 15:46
Meenutuseks sulle, Pariisis pommitasid Alžeeriast ja Marokost saabunud värsked pagulased. Relvad ja lõhkematerjalid saab varem valmis panna, õigel ajal jaga välja. Nii lihtne see ongi.
USAs22. märts 2016, 16:29
USAs tegid terroriakti inimesed kes seal mitukümmend aastat elanud, kas see tähendab, et me peaks varem tulnud islamipooldajaid, moslemeid ignoreerima ja ootama kuni üks midagi korraldab? Ei.
se nigro22. märts 2016, 13:11
kes lennujaamas kinni võeti võis käia olusid kaardistamas
mis tappa, osta pilet ja mängi kaasa europress toetab.22. märts 2016, 12:52
See on selle kultuuri lendamis viis.
Kodanik22. märts 2016, 12:48
Kahju, et presidendile ei jõua kohale, et eurooplasi mitte ei taheta tappa, vaid konkreetselt veristatakse nagu tapale viidud loomi oma ajaloolisel asuralal. Kiiresti euroopasse?
alf22. märts 2016, 12:46
Huvitav ,keda meid? Kas Ilves on üldse ka mõelnud , et aeg on asuda rahvast kaitsma hukatusliku pagulaste migratsiooni eest. Piirid tuleb sulgeda , lõpetada tolaristidest tugiisikute ja MTÜ-de finantseerimine pagulaste invasiooni eest.
uhke eurooplane,,22. märts 2016, 12:42
pommitamas jänkide mahitamisel kes käis ning nende moslemite kodud varemeteks muutis ning mitmed riigid olematuks,!? igal kuriteol on tagajärg ning see on alles algus,,
*"Meid tahetakse jälle tappa, otse Euroopa südames.*22. märts 2016, 12:30
Meid tapetakse juba ammu!, näha on et miki hõljub pilvedes.
xxx22. märts 2016, 13:46
Mikil on ikka väga pikad juhtmed.
tal22. märts 2016, 17:41
polegi juhtmeid, tal on pidev lühis.
Ei, hr president,22. märts 2016, 12:27
mitte "tahetakse tappa", vaid tapetakse, ammu juba - kas ikka veel ei saa aru?
PEALE SEDA KUI SEE ISLAM ÜMBER EUROOPASSE KOLIS22. märts 2016, 12:22
siis hakkasgi euroopas terrorism vohama, nii ütles pagulasena euroopasse sisenenud terrorist SALAH ABDHESLAM et tahab võimalikult palju vihatud eurooplasi tappa
Meeli22. märts 2016, 12:12
Avage oma silmad! Te ei suuda kontrollida pagulaskarju, aga TE PEATE SUUTMA! Enne täismahus kontrolli ei saa seda loomakarja Euroopasse laiali lasta! Midagi ei ole teha, need ressursid tuleb seal leida ja neid pagulasi tuleb seal okastraadi taga hoida, seni kui on tuvastatud kellega tegu! Ja selle kontrolliga seotud kulud tuleb lõppjärgus kasseerida pagulastelt- midagi ei ole teha, euroopa ei pea tegema väljaminekuid sellepärast, et parasiidid siia tahavad tulla!!!
Kui tahame turvalist Euroopat, siis tuleb selle jamaga ikka tõsiselt hakata tegelema, mitte ainult rääkida sallivusest!!!
selle22. märts 2016, 12:33
karja saab ainult kontrolli all välja saata!
KillaH22. märts 2016, 17:21
Mis laevad, ujuda oskavad siis tore, kui mitte, no siis on lihtsalt ebaõnn...
22. märts 2016, 12:08
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mikikene ütleb ikka et tal on häbi ja piinlik Eesti rahwa pärast.22. märts 2016, 12:33
jah22. märts 2016, 12:06
allahi angela22. märts 2016, 12:06
ilves on üks nendest süütenööri süütajatest.
22. märts 2016, 12:05
no see lödi peega vanamees peaks ikka ültse vait olema. ei oska ühegi naisega koos elada muudkui vahetab ja treib lapsi. Eessti! president ja võttis läti patsi naiseks???
Keda "meid", Eesti rahvast?22. märts 2016, 12:03
Miks peab seal karjuma, tule, parem mine kohe koju ja proffa garderoob kaasa kikilipsude varu ning purukommide tagavarad samuti. Ja seda "ilutulestikku" ootad sa siia, eestlaste maale!?
Ehh22. märts 2016, 12:02
Kuule ilves, üks kaasosalistest oled sa ise. Sa ise surud seda islamisõdalaste massi meile peale, vastu rahva tahed. Tuleta meelde vihakõnet oma rahav vastu, kui sisserändekeskuse nurk natuke tossas. Nüüd pead sa ise vastust andma, miks võõramaalaste hordid möllavad euroopas.
22. märts 2016, 12:46
täpselt õige, need islami hordid möllavad euroopas ja iga teine mees on neist endine ja praegune terrorist
Juut22. märts 2016, 19:09
Ilves võiks need murjamid hoopis Israeli saata. Aga kus sa sellega. Ikka Eestisse.
ISE OLETE SÜÜDI, TEIE TOLERANDIST POLIITIKUD22. märts 2016, 12:00
süüdi olete kõik teie ,kes selle avatud uste poliitika korraldasid,peasüüdlane on MAMMA MERKEL ja juncerHOMOPOISS JA TEISED NEED TOLERANDIST HULLUD, nüüd ärge karjuge et tappa tahetakse, kui olete ise süüdi, laske aga käia , laske islam sisse, varsti plahvatab terve euroopa
Rohkem sallivust!22. märts 2016, 11:56
Häbi ei olegi, et see pauk veel mööda läks?
22. märts 2016, 11:51
ilves pidagu üldse oma mokk maas,ise ta on selle kuritegeliku terrorismi ja sundmigratsiooni tuline pooldaja.
To 11:5122. märts 2016, 15:20
Huh imelik siis, et terrorirünnakud ei ole pagulaste poolt korraldatud vaid samas riigis sündinud vanemate laste korraldatud kes on ka samas riigis üles kasvanud. Pagulased mässavad ja on agressiivsed aga terrorirünnakuid korraldavad inimesed kes on samas riigis sündinud ja üles kasvanud ja mis kõige hullem...Keegi ei oska neilt seda oodata, sest nad on seal üles kasvanud...
zrz22. märts 2016, 11:50
kuule mees, häbene ometi. president siiki, st inimene ikkagi.
Kuule22. märts 2016, 15:18
Mida ikka siit oodata, enamus kommenteerijaid ongi luuseritest ullikestest matsid, intelligentsi ja arvamust annab siit otsida nagu nõela heinakuhjast.
Kuule to 15:3622. märts 2016, 16:32
Üks lahke matsist isik juba tahtis minu kommentaari näitega illustreerida. Selliseid kvaliteetseid ja põhjendatud arvamusi leiabki siit, kui midagi ei osata õelda enese kaitseks õeldakse jobu. Mine kooli, 15:36. Äkki saad veel targemaks, raamatukogudest saad tasuta raamatuid laenutada, kasuta seda võimalust ennem kui sa veel ignorantsemaks muutud :)!
kui22. märts 2016, 11:40
Maja uksed on avali lahti....siis tapetaksegi,,,,,