Võrkpall
22. märts 2016, 20:59

Kauaks appi ei jääda: "Peame ära minema - põhitöö ootab!"

GALERII | Rannatähed Nõlvak-Tiisaar aitasid TTÜl veerandfinaalseeria tagasi Tartusse viia (2)

TTÜ ja Tartu vahelise Eesti võrkpallimeistrivõistluste veerandfinaalseeria saatus selgub neljapäeval Emajõe ääres, sest avamatši 1:3 kaotanud tudengid olid täna kodusaalis paremad 3:0 (25:19, 25:18, 25:13).

Vigastustest räsitud Tartu läks esimest geimi juhtima 4:0 ning see oli ka nende mängu ainus helge hetk.

Hooaja eel Kusti Nõlvaku ja Mart Tiisaare rannavõrkpallile kaotanud TTÜ kutsus kadunud pojad veerandfinaalideks tagasi ning kui avamängus olid mehed veel veidi liimist lahti, siis eile kollitati külalisi juba mõnuga.

"Tartus lõid nad oma servi kõvemini. Võib-olla olime ise ka paremad ja blokis saime kõvasti korralikumalt hakkama," ütles avamängus 15 ja eile 13 punkti toonud Tiisaar.

Vollemees tõdes, et hetkel on tunne saalis mängida veidi võõras. "Võimsus jääb selle taha, et pole leidnud õiget rütmi, kuidas löögile peale minna – olen pidevalt kas liiga kaugel või liiga vara palli all.“

Sellegi poolest on diagonaalründaja Tiisaar ja sidemängija Nõlvak TTÜle väga väärt lisajõud ja seda kurvem, et tudengid pärast neljapäevast kolmandat veerandfinaali neist ilma jäävad.

"Peame ära minema – põhitöö ootab! Pistame nobedalt jalad liiva," selgitab Tiisaar, et esmalt tehakse koos Kristo Kollo ja Karl Jaaniga trenni Nõo sisehallis, ent aprilli algul loodetakse pääseda võistlema Doha MK-etapi kvalifikatsiooniturniirile.