Gert Kullamäe (pintsakus).Foto: Aldo Luud
Korvpall
23. märts 2016, 11:24

Rocki peatreener Gert Kullamäe: peame mängima suure südamega (2)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond peab täna Valmieras sealse meeskonnaga Balti liiga poolfinaali otsustava mängu ja peatreener Gert Kullamäe ei pea hoolealustele selle tähtsust meelde tuletama.

Kõik teavad: edasipääsu korral tehakse Eesti korvpalli ajalugu, sest varem pole ükski klubi Balti liiga finaali jõudnud. Kodust on Rockil kaasa võtta 68:64 edumaa.

"Psühholoogilises plaanis on seis väga okei, sest me ei pea mõtlema edule või seisu hoidmisele," andis Kullamäe mõista, et need neli silma võivad kergelt sulada. Rock sõitis Lätimaale eile ja tegi õhtul mängusaalis ka treeningu.

"Saali 2000 kohta on välja müüdud ja loodetavasti tuleb vaatama ka palju eestlasi. Peame tegema hea, võitlusliku, suure südamega mängu. Kõik pisikesed asjad kokku otsustavad. Võrreldes avamänguga on teatud asjad kaitses, mida tuleb parandada, samuti lauavõitlust. Rünnakul peame tagama sööduliinide toimimise, pall tuleb korvi alla saada. Aga nagu play-off’is ikka – väga palju otsustavad vaim ja tahtmine," tutvustas pealik meeskonna ees seisvaid ülesandeid.