Lumesadu Viasat Sport Baltic ei näidanud, aga korvpalli Balti liiga poolfinaali avapoolaega samuti mitte.Foto: MATI HIIS
Korvpall
23. märts 2016, 19:15

Lisatud Viasati kommentaar

Viasat Sport Baltic jättis Balti liiga poolfinaali avapoolaja näitamata (9)

Eesti ja Läti korvpallisõbrad, kes plaanisid vaadata Viasat Sport Balticu (VSB) kanalilt kell 18.30 alanud korvpalli Balti liiga poolfinaali Valmiera - Tartu Rock kordusmatši, jäid jäähoki tõttu pika ninaga.

Nimelt polnud VSB kava planeerides arvesse võtnud võimalust, et korvpallimatšile eelnenud jäähokiliiga KHL idakonverentsi finaalmatš Magnitogorski Metallurg - Ufa Salavat Julajev võib minna lisaajale.

Litter pandi Magnitogorskis mängu Eesti aja järgi kell 16 ja normaalaeg lõppes seisuga 2:2. Esimesel lisaajal väravani ei jõutud ning alles seejärel (kell 19.12) mindi pildiga Valmierasse, kus avapoolaja lõpuni oli 38 sekundit ning seis 33:45 Rocki kasuks.

Nüüd on aga ilmselt pahased taas jäähokisõbrad, sest Metallurg - Salavat Julajev matši lõpplahendus jääb otsepildis nägemata.

"Viasat Sport Baltic vabandab oma vaatajate ees tänase korvpalliülekande viibimise pärast. Kahjuks ei saa me spordi otseülekandeid saatekavasse planeerida nii, et kõik matšid lähevad lisaajale. Arutame kanali juhtidega läbi, kuidas edaspidi selliseid olukordi lahendada, et televaatajatele tekiks võimalikult vähe ebamugavusi." kommenteeris juhtunut Viasati kommunikatsioonispetsialist Karin Laurima.