Inglismaa tuli 2:0 kaotusseisust välja ja alistas Saksamaa Berlliini olümpiastaadionil 3:2Foto: ODD ANDERSEN
Jalgpall
27. märts 2016, 00:03

GALERII JA VIDEO | MILLINE MÄNG! Inglismaa alistas kaheväravalisest kaotusseisust Saksamaa 3:2 (4)

Laupäeva õhtul kohtusid Berliini olümpiastaadionil sõpruskohtumises Saksamaa ja Inglismaa jalgpalli rahvuskoondis. Haaravas lahingus tuli Inglismaa 2:0 kaotusseisust välja ning lõi 91. minutil võiduvärava! 

Avapoolaega alustas paremini Saksamaa, kes tekitas ka rohkem ohtlikuid olukordi. 27. minutil lõi Mario Gomez palli ka Inglismaa väravasse, kuid joonekohtunik nägi suluseisu ja värav võeti ära.

Saksamaa rünnakud jätkusid ning lõpuks jõudis Toni Kroos 43. minutil sihile. Väravas oli oma osa ka igapäevaselt Stoke City's leiba teenival Inglismaa väravavahil Jack Butlandil, kes vigastas end minut varem ning ei suutnud ette posti löödud palli tõrjuda.

Pisarais Butland vahetati välja ning seisult 1:0 lõppes ka avapoolaeg. 

Teise poolaja alguses jätkus lahtine mäng ning 57. minutil sai Gomez oma värava kirja, lüües palli püüdmatult Butlandi asemel väljakule tulnud Fraser Fosteri seljataha. 

Järgmist kolli ei pidanud kaua ootama, sest juba 61. minutil lõi Harry Kane suurepärase liigutusega palli Manuel Neuerile püüdmatult ning vähendas Inglismaa kaotusseisu 1:2. 

Kõige ilusama värava lõi ei keegi muu kui Jamie Vardy mängu 74. minutil. Madalast tsenderdusest tulnud palli lõi Leicester City mängija oskuslikult väravasse ning viigistas seisu 2:2

See oli Vardy esimene värav Inglismaa rahvuskoondise eest ning esimene tabamus viie mängu jooksul. Viimati oli Vardy täpne sõbrapäeval ehk 14. veebruaril. 

Inglismaa jätkas rünnakutega ning 91. minutil jõuti ka sihile. Nurgalöögist tulnud palli lõi püüdmatult väravasse Eric Dier. See tabamus viis Inglismaa 3:2 ette ning selle tulemusega kohtumine ka lõppes.