Konstantin VassiljevFoto: LAURA OKS
Jalgpall
28. märts 2016, 18:44

Konstantin Vassiljev: meil ei tasu illusioone luua, mängime väga tugeva vastasega

Eesti jalgpallikoondise keskpoolkaitsja Konstantin Vassiljev sõnas homse Serbia mängu eelsel pressikonverentsil, et eestlastel ei tasu illusioone luua. Serbia on väga tugev vastane.

Eesti on varem kohtunud Serbiaga kaks korda: legendaarses 2012. aasta EM-valiksarjas õnnestus Eestil Belgradist naasta 3:1 võiduga ning 2011. aasta märtsis leppisid koondised 1:1 viiki. Mõlemas kohtumises lõi Eesti kasuks ühe värava just Vassiljev.

Tänases Eesti koondises on viis ja Serbia omas neli mängijat, kes kanti viie aasta taguse Tallinna kohtumise protokolli. "Ma ei ütleks, et see on täiesti uus Serbia, kes siia tuli," sõnas Vassiljev. "Aga kindlasti mõjutab see, et nende noored on maailmameistrid (U20 vanuseklassis aastal 2015 - M.T.). Meil ei tasu illusioone luua, mängime homme väga tugeva vastasega."

Eesti koondise aastatega muutunud koosseisu kohta sõnas Kostja, et see on normaalne arv. "Mõned mängijad lõpetasid, noorenduskuur jätkub, arvan, et see on hea." 

Lilleküla murust: "Võrreldes Poolaga on siin täiesti okei väljak. Seal nägin veebruari lõpus - märtsi alguses mõnes Poolas linnas täiesti katastroofilist platsi, siin oli võimalik mängida," lausus Bialystoki Jagiellonia poolkaitsja.

"Natuke ehk oli imelik kunstmurutreeninutelt minna murule mängima, aga see ongi meie elu ja reaalsus märtsikuus. Sellega peame harjuma. Homme on väljak ilmselt parem, sest ilm on teinud meie heaks tööd."