Karol MetsFoto: ALAR TRUU
Jalgpall
28. märts 2016, 18:54

Karol Mets Balkani hirmujuttudest: olen noorena isegi neid kuulnud, aga enam neid ei arendata

Eesti jalgpallikoondise keskpoolkaitsja Karol Mets sõnas homse Serbia mängu eelsel pressikonverentsil, et ootab väga rasket ja võitluslikku mängu.

"Serbia on väga tugev ja heade invidiuaalsete omadustega. Neil on omad trumbid, millele nad rõhuvad," lausus Mets. "Lisaks individuaalsele tugevusele on nad ka füüsiliselt head, mistõttu peame standardolukordades väga distsiplineeritud olema."

Eelmistel kümnenditel levisid jalgpalliringkondades jutud, et Balkani satsid on alati hirmkeerulised vastased, kellega on ekstraraske mängida. 22aastane Mets tunnistas, et on samuti neid jutte noorena kuulnud.

"Viimasel ajal küll keegi enam ei arenda jutte, et Balkani meeskonnad on palliga jube head ning üldse suured ja tugevad," lausus Mets, kes pole varem Serbia vastu mänginud.

Küll aga vaatas ta legendaarset 2010. aasta Belgradi 3:1 võidumängu televiisorist ja on selle kohta kolleegidelt lähemalt uurinud. "Nii palju, kui mina olen kuulnud, siis kõik, kes seal mängus osalesid, peavad seda elu üheks emotsionaalseimaks võiduks."

Metsa kõrval istunud Konstantin Vassiljev lausus seepeale, et tema toonast võitu sel nädalal jututeemaks toonud pole.