Anthony MartialFoto: FRANCK FIFE
Jalgpall
28. märts 2016, 21:32

Manchester United'i mängija naerab klubi peatreeneri üle

Manchester United'i küllaltki noor, 20aastane mängija Anthony Martial tunnistab, et ta on hakanud naerma Louis van Gaali üle, kui peatreener temaga pahandab. 

Martial'il on olnud küllaltki hea esimene hooaeg United'is. Nelja liiga peale kokku on ta löönud 12 väravat 39 mängust. Siiski saab prantslane trennis tunda peatreeneri Louis van Gaali viha, kui ta millegagi eksib. 

"Kui ma annan ebatäpse söödu või tuleb halb puudutus, kuulen esimesene asjana, kuidas van Gaal karjub minu peale," ütles Martial prantsuse raadiokanalile RTL. 

"Ma hakkan alati naerma, sest ma tean, et see on minu enda hüvangu jaoks. Ta tahab, et ma oleks perfektsionist ja ma arvan, et just niimoodi lähen ma paremaks."

Kiidusõnu Martialil siiski treeneri kohta jagub. "Ta on väga hea treener. Ta on lasknud mul areneda tohutult ja andnud hästi palju enesekindlust. Tänu temale ma olen United'is nii hästi alustanud. 

Louis van Gaali koht võib aga hooaja lõpul vabaneda. Kuluaaride taga juba sahistatakse, et United on käed löönud karismaatilise Jose Mourinhoga.