Kristaps Porzingis blokeerimas Alonzo Gee viset.Foto: Derick E. Hingle
Korvpall
29. märts 2016, 10:43

VIDEO | Läti NBA-täht Kristaps Porzingis pani nii võimsa kulbi, et kukkus ise pikali!

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl kümme kohtumist. Lätlase Kristaps Porzingise koduklubi New York Knicks kaotas võõrsil 91:99 New Orleans Pelicansile, ehkki Porzingis sai kirja kaksikduubli.

20aastane lõunanaaber kogus 16 punkti ja kümme lauapalli, tegi kaks vaheltlõiget ja blokeeris kolm vastaste viset. Porzingise kulp Alonzo Gee vastu oli aga nii võimas, et pallur kukkus selili.

Hooaja lõpus karjääri lõpetava Kobe Bryanti leivaisa Los Angeles Lakers jäi võõrsil 75:123 alla Utah Jazzile. Tulemus on seda märkimisväärsem, et viis punkti visanud Bryant pole niivõrd suurt allajäämist varem NBA platsil kogenud.

Idakonverentsi play-off'idest on eemale jäämas Chicago Bulls. Fred Hoibergi juhendatavad kaotasid Atlanta Hawksile 100:102 ning on idakonverentsis nüüd kümnendad. Viimasest play-off'i viivast kohast - kaheksandast - on Bulls kolme võidu kaugsel. Põhiturniiri lõpuni on Chicago klubil üheksa kohtumist.

Võõrsil sai tähtsa võidu läänekonverentsi play-off kohta jahtiv Dallas Mavericks, kes alistas 97:88 Denver Nuggetsi. Mavericksil on nüüd kirjas 36 võitu ehk sama palju kui viimast play-off kohta hoidval Houston Rocketsil. Omavaheliste mängude paremuse tõttu pääseks täna viimasena põhihooajalt edasi Rockets, kuid mõlemal klubil on play-off'ideni mängida veel kaheksa matši.

Teised tänased tulemused:

Miami Heat - Brooklyn Nets 110:99
Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder 100:119
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 87:101
Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 121:116
Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 105:93
Los Angeles Clippers - Boston Celtics 114:90