Gert Kullamäe Video: Video: Aldo Luud
Sport TV
29. märts 2016, 21:11

ÕHTULEHE VIDEO | Gert Kullamäe: kõik järgmiste päevade otsused lähtuvad Balti liiga finaali vajadustest

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alistas Balti liiga finaali esimeses mängus kodus Šiauliai 81:74 ning peatreener Gert Kullamäe hoidus võiduemotsioonidest.

Sest sisuliselt oli tegemist alles esimese poolajaga ning Leedumaal seisavad Kullamäe sõnade kohaselt "väga pikad ja rasked 40 minutit" ees. Kuid ta usub, et sarnaselt tänasega saab meeskond ka seal hakkama.

Juba ülehomme seisab Rockil ees Eesti liiga põhihooaja kohtumine igirivaal BC Kalev/Cramoga, kuid vist esimest korda võtavad tartlased seda kui mängu, mis lihtsalt tuleb ära mängida. Tabeliseisu mõttes pole midagi kaalul ja Kullamäe kinnitas, et kõik lähipäevade otsused tehakse Balti liiga finaali huvidest lähtuvalt.

"Homme on meil vaba päev, neljapäeval tuleme kokku ja otsustame, kes sõidavad Tallinna. Kes puhkust vajab, see ka saab. Olukorra muudab keerulisemaks asjaolu, et reedel-laupäeval peetakse esiliiga Final Four, kus mängivad Saimon Sutt ja Kristen Meister - tahaks neile anda ka neljapäeval Kalevi vastu mängukogemust, kuid arutame treeneritega läbi, kuidas kellelegi koormust jagame. Üks on kindel - Balti liigaa finaal on selge prioriteet ja teeme kõik otsused sellest lähtuvalt," tutvustas Kullamäe lähiaja plaane.

Mida Kullamäe rääkis tänasest mängust, vaata juba videost!