Intervjuu Mihkel Aksaluga pärast Eesti - Serbia jalgpallimatši.Video: Stanislav Moškov
Sport TV
29. märts 2016, 22:33

ÕHTULEHE VIDEO | Mihkel Aksalu: heal päeval oleks selle karistuslöögi ära päästnud... (2)

Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht Mihkel Aksalu tõdes pärast Serbia käest saadud 0:1 kaotust, et tulemus muidugi rõõmu ei valmista, aga üdini mustades toonides pole olukorda kah näha vaja.

"Esimese poolajaga võime rahule jääda. Teisel poisid väsisid veidi, liinide vahed läksid liiga suureks ja me ei suutnud enam mänguplaanist kinni hoida. Üldjoontes võib terve laagriga rahule jääda - saime vajalike asjade kallal tööd teha. Väravaid küll ei tulnud, aga arvan, et oleme õigel teel," rääkis Aksalu.

Serbia väravaga lõppenud karistuslöögi tõrjutavuse kohta sõnas Eesti väravavaht: "Alati on võimalik midagi teha, aga löök oli hea. Heal päeval oleks võibolla ära toonud, tänane päev selline ei olnud."

Eesti järgmised matšid toimuvad Balti turniiri raames. Kui tähtis too võistlus meeskonna silmis on? "Kõik valikturniiri-eelsed matšid on tähtsad. Meeskond üritab teha asju nii, nagu plaan ette näeb. Mõnikord tuleb välja, teine kord mitte nii hästi. Aga selle jaoks sõprusmänge vajamegi, et saaksime valikturniiriks veel paremasse olukorda ja asjad hakkaksid klappima."

Aga Balti turniiril on ju karikas mängus? "Absoluutselt. See on lisaboonus. Eelkõige peame kõvasti tööd tegema oma mänguga ja need matšid sobivad koostöö harjutamiseks suurepäraselt."