Liverpooli peatreener Jürgen KloppFoto: Phil Noble
Jalgpall
1. aprill 2016, 12:21

Liverpool ei pruugi mängida järgmise hooaja esimesi kodumänge Anfieldil

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli kodustaadion Anfield ei pruugi valmis saama järgmise hooaja esimesteks mängudeks, mille tõttu peab ajalooline tiim pidama kodumatšid kellegi teise väljakul. 

Praegu on suur võimalus, et Jürgen Kloppi juhendatav meeskond peab alustama uut hooaega juba juulikuu lõpus Euroopa liiga kolmandast kvalifikatsioonivoorust. 

Anfield'i peamine tribüün (Main Stand) on sellel ajal aga suure ehituse all, mis teeb ebatõenäoliseks, et klubi saab sellel staadionil mänge pidada. 

Klubi on juba selle peale mõelnud ning nad pole täielikult välistanud mängimise väikse rahvahulga ees. Siiski arvatakse, et mõtekam on pidada kohtumine kas Wigani, Boltoni või Blackburn Roversi staadionitel.  

Lõplikult otsustab väljaku vastu tulev vastane. Kui on väga nimekas ja suur klubi, eelistatakse jääda suurima võimaliku staadioni juurde.  

Loomulikult on šanss, et Liverpool ei pea alustama hooajaga nii varakult, aga suure tõenäosusega alustavad nad juuli lõpus Euroopa liiga kolmandast kvalifikatsioonivoorust.