Maailm

Kreeka saadab pagulased Türki (14)

LISA KOMMENTAAR

saadab jee2. aprill 2016, 17:53
asemele pidi võetama süüria omasid niiet üks barakk vahetab teisega riideid
kreeka €€2. aprill 2016, 14:14
Kreeka põllumees künnab:
http://www.liveleak.com/view?i=a94_1459559735
Põgenikud on aga pahased ja neil jääb õigust üle-lõhud me telke siin!
NB!
Väike manitsus ka: ärge vaadake seda. See on ju RUPTLY video, see on vene propagandakanal ja seal on kaadrid niimoodi ümber monteeritud et need moonutaks tõde ning külvaksid vihkamist :-7
bürokraatide exelid ei valeta2. aprill 2016, 12:28
sel aastal juba kreekasse tulnud 150 703 illegaali ja kui neid 100 kaupa tagasi saata... http://data.unhcr.org/mediterranean/country.php?id=83
seega siis -2. aprill 2016, 11:42
Türgi mängib väga räpast mängu - ühelt poolt inimsmugeldajate toetamine ja vähimgi katse oma piiri kaitsta, teiselt poolt EL-ilt raha kasseerimine nendesamade immigrantide tagasivõtmiseks.
intervjuu Saksast koju tagasi lainud iraani noormehega2. aprill 2016, 11:39
Soovitan kuulata . Uudis+. Hille Hanso. Intervjuu Iraani põgenikuga - kuupäev oli küll 01.04, kuid tundus tõsine lugu olema. Täiesti järelkuulatav. Pointid - iraanlane sõitis möödunud septembris lennukiga Teheranist Istanbuli, igal pool massiliselt neid, kes mõistliku raha eest valmis keda tahes üle mere Kreekasse viima. Esimesel katsel ülesõit ebaõnnestus - sattus tormi tõttu Türgi pinnale. Seal taas "abivalmis" mehed mõistliku tasu eest valmis "teenust" osutama. Kõik politseinike silma all. Üle mere minekul - ei ühtegi piirivalvet, ei ühtegi sõjalaeva. Edasi marss üle Euroopa Saksamaale. Seal pagulaskeskus, kus ei olnud aga nii mõnus, kui tahtis oodata - kaklused süürlaste jt rahvuste vahel, pikad järjekorrad abiraha järel ... ning arusaamine, et korralkku töökohta tal seal saada ei õnnestunud. Siis pöördus Iraani saatkonda ning palus end kodumaale tagasi saata. Pileti Teherani maksis kinni Saksamaa. Huvitav kuulamine, täiesti teistsugune kui need peavoolus tavaliselt esitatavad haledad nutulaulud. Soovitan originaali üles otsida ning järelkuulata.
Saatke minema jah2. aprill 2016, 11:08
saatke hästi kaugele see islamist tulnud rändparvede mass, kõtt iga roju oma koju
Nendes2. aprill 2016, 11:00
Siiatulijate tulvades on ainult väike piisk Süürlasi. Tegelikult tuleks kõik ilma ühegi dokumendita kohe tagasi saata, olgu kes tahes.
!2. aprill 2016, 10:34
Ah milline taevani kisendav ülekohus ning inimõiguste rikkumine! Vaesed tolarandid on kõik meeleheitel. raputavad omale tuhka pähe ning häbenevad julmade kaaseurooplaste pärast omal silmad peast.
!2. aprill 2016, 10:32
Kui päevas tuleb mitu tuhat, kuid tagasi saadetakse vaid 100, siis on import-esport kardinaalselt paigast ära ning vajab tasakaalustamist.
Teiseks, mis sõjapõgenikud saavad olla mingid afgaanid või pakistanlased? Selge, et need on hea elu otsijad, parasiidid eurooplaste kaela, keda Türgigi peaks omakorda välja saatma, nende endi kodumaale tagasi. Ega Euroopa kah ei suuda kõiki miljardeid arengumaade nälginud toita ning poputada. Iibe j demograafilise plahvatuse probleem tuleb lahendada ikkagi arengumaades kohapeal. Euroopasse vastuvõtust on probleemi lahendamisest sama vähe abi, kui vähki või gangreeni külmavee kompressiga ravida.
.2. aprill 2016, 10:02
Ka mulle meeldib huumor.....
tuli2. aprill 2016, 09:32
sinna suuremas osas noori mehi,aga tagasi saadetakse naisi, kui vaadata seda pilti.
KÜLL VARSTI KUULETE2. aprill 2016, 06:54
ET KA TÜRGI VÕIMUD ---KASUTAVAD OMA VÕIMU JA SÕJAVÄGE:::
ALGAB PABULASTE ---" ŠÜÜRIA TAGASI VEDU ----KUSKILT LUGESIN
EILSES UUDISTEST ------ON JUBA SÕLMITUD VAHERAHU ---JA SÕDA
OLEVAT LÄBI ---"""JA ON VÕIMALUS ---EDASI ELADA OMA KODUS::
Kuule idioot2. aprill 2016, 11:56
kas tunned ainult trükitäht? Närvid ka läbi trükid 2 korda käi Jämejalas ravil.
KÜLL VARSTI KUULETE2. aprill 2016, 06:54
ET KA TÜRGI VÕIMUD ---KASUTAVAD OMA VÕIMU JA SÕJAVÄGE:::
ALGAB PABULASTE ---" ŠÜÜRIA TAGASI VEDU ----KUSKILT LUGESIN
EILSES UUDISTEST ------ON JUBA SÕLMITUD VAHERAHU ---JA SÕDA
OLEVAT LÄBI ---"""JA ON VÕIMALUS ---EDASI ELADA OMA KODUS::