Kaunase Zalgiris kaotas Moskva CSKAle 86:100.Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
1. aprill 2016, 22:06

CSKA alistas Zalgirise kindlalt, Venelt tagasihoidlik mäng

Kuigi Moskva CSKA on juba kindlustanud koha Euroliiga kaheksa parima meeskonna sees, ei võetud jalga gaasipedaalilt ning alistati Kaunase Zalgiris täna 100:86.

Venelased tegid mängu ära teisel poolajal, sest esimese 20 minuti järel mindi mõtlemispausile hoopis Zalgirise 48:47 eduseisul. Treeneri sõnum kõrvus kumamas tuli vaheajalt enesekindlamalt tagasi CSKA ning kolmas veerand võideti suisa 27:13. Viimasel neljandikul näidati taas tasavägist korvpalli, ent mängu saatus oli otsustatud.

Kodumeeskonna parimana viskas Nando de Colo täna 26 punkti ja lisas kolm söötu, ühe vaheltlõike ning bloki. Zalgrise resultatiivseimana tõi Olivier Hanlan 15 silma.

Siim-Sander Vene mängis täna 8.52, millest kuus tulid tema kontole juba avapoolajal. Korvivõrku sahistas eestlane sajaprotsendiliselt – ainsa proovitud kahepunktiviske. Lisaks võttis Vene ühe lauapalli ning tegi kaks viga. Lõpuks oli meie koondislane üks kahest Zalgirise mängijast, kelle +/- jäi positiivseks.

CSKA jätkab F-vahegrupi liidrina, Zalgiris on kahe võidu ja 11 kaotusega viimane. Vahegrupifaasi lõpuni on jäänud üks mäng.