Rakvere Tarva kaitsja Märten Kuusk.Foto: Rakvere JK Tarvas
Jalgpall
2. aprill 2016, 15:07

Punktiarve avanud Tarva peatreener: oluline päev, oluline tulemus, ajalooline punkt! (2)

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste kõrgliiga viiendas voorus avas punktiarve uustulnuk Rakvere Tarvas, kes tõusis võõrsil Narva Transi vastu 0:2 kaotusseisust tänu Märten Kuuse kahele tabamusele 2:2 viigini.

"Väga raske mäng. Esimesel poolajal ei õnnestunud meil kahjuks palliga eriti mängida. Vaheajal rääkisime, et proovime teine poolaeg meeskondlikumalt esineda ja jäin järgnenuga väga rahule. Muidugi on meil vaja õppida, aga täna mängisid kõik poisid 100% potentsiaali välja," jagas Tarva peatreener Valeri Bondarenko omadele mängu järel kiitust.

Trans asus juhtima 18. minuti Roman Nesterovski penaltist ja 27. minuti Svjatoslav Jakovlevi tabamusest, ent Nõmme Kaljust tänavuseks hooajaks Tarvasse laenatud Kuuse väravad 40. ja 57. minutil seadsid jalule viigi, mida Tarvas mängupildi põhjal ka vääris.

"Väga oluline päev, väga oluline tulemus, ajalooline punkt! Leppisime teise poolaja eel kokku, et teeme igal võimalusel Narvale kõrget pressingut ning teine poolaeg oli väga võrdne mäng," sõnas Bondarenko.

Tarvas on siiani kõik matšid pidanud võõral väljakul, sest Rakvere staadion pole veel mängude võõrustamiseks valmis. Järgmisel laupäeval peaks aga Tarvas kohtuma kodus Paidega ning Bondarenko ootab seda matši pikisilmi: "Fännid toetavad meid kogu aeg – ükskõik, kus mängime. Aga kui oma staadionile jõuame, siis 300-400 pealtvaatajat tuleb kindlasti!"