Foto: Stanislav Moškov
Galeriid
6. aprill 2016, 13:16

GALERII JA TV3 VIDEO | Vaata, kuidas Erika Salumäe tütar vaid mõned hetked pärast kihlumist pulmarõivaid demonstreeris ja kihlatuga vallatut tantsu vihtus! (80)

Pühapäeval toimunud pulmahooaja avamine Õnnepalees lõppes kahele noorele modellile eriti õnnelikult ja pidulikult, kui pärast moedemonstratsiooni lõppu laskus noormees Gowri Grand (21) ühele põlvele ja palus oma armastatu Sirli Salumäe (16) endale naiseks. 

Juba catwalk'i ajal oli näha noorte vahel erilisi tundeid, kui noormees neiule kauni õhusuudluse saatis. Sirli Salumäe olümpiavõitjast ema Erikale noorte inimeste kihlumine üllatusena ei tulnud ja ta ta toetab noorte armastust igati.

 

Aeg lendab meeletu kiirusega ja tütar ka lendab "pesast" välja.Emana soovin palju,palju armastust!Ilusad pildid kihlumisest. On tore, et see toimus Eestis :)

Posted by Erika Salumäe on 5. aprill 2016. a.

Erika arutleb TV3 "Seitsmestele uudistele" antud kirjalikus vastuses, et mida üldse nooreks peame: "Sirli on väga iseseisb noor daam ja ehk ollakse liialt n-ö vanas ajas kinni." Erika kiidab tütre erakordset tarmukust, kellega võib kõigist maailmaasjadest rääkida. Niisiis pole kahtlust, et Sirli on ka küps sellist suurt sammu ette võtma. 

Foto: Stanislav Moškov

Sirli kihlatu on Gerli ja Lauri Uustalu poeg Gowri, kelle nime kannab ka pere rõivafirma, mis valmistab elegnatseid ülikondi ja mõõdusärke ja ka kingi ning mille modelliks tihti ka Gowri on Uustalud ja Salumäed on pikka aega läbi käinud ka perekonniti, seega saavad neist tõesti õnnelikud ämmad-äiad, kes oma lastele täieliku õnnitsuse annavad.