Jüri Vips võistleb F4 sarjas numbri 44 all.Foto: Prema Power Team
Auto-Moto uudised
8. aprill 2016, 13:48

VIDEO | Eesti vormelilootus tegi Michael Schumacheri pojast tiimikaaslasel selja prügiseks!

Sel nädalavahetusel algavad Itaalia F4 meistrivõistlused ning Prema Power Team ridades teeb oma vormelidebüüdi ka kardiroolis maailmameistriks kroonitud Jüri Vips. Lootused on kõrged, sest talendikas eestlane suutis juba esimesel vabatreeningul kõiki 1. grupis startinud konkurente edestada.

Vipsil kulus 4226 meetri pikkuse ringraja läbimiseks kiireimal ringil 1.35,788. Teiseks jäi vabatreeningul sakslane, kelle protokollist vastu vaatav nimi paneb erutusest värisema nii mõnegi autospordisõbra – M. Schumacher. Tegu on legendaarse vormeliässa Michaeli poja Mickiga. Vips edestas oma meeskonnakaaslast 0,049 sekundiga.

Teisel vabatreeningul oli kiireim juba Schumacher ning Vips pidi leppima seitsmenda ajaga. Samuti sarjas võistlev Jan-Erik Meikup parimate sekka ei mahtunud.

Kvalifikatsioonisõidud peetakse Misanos täna ning võidusõidud laupäeval-pühapäeval. Lisaks Itaalia F4 sarjale, mille mullu võitis tänavu Prema tiimis Euroopa F3 meistrivõistlustel kihutav Ralf Aron, osaleb Vips ka Saksamaa vastavas sarjas.

Tutvu Prema Power Teami F4 sõitjatega: Mick Schumacher, Jüri Vips ning Juan Manuel Correa: