Spordivaria

23 Eesti tippsportlast ja treenerit avaldasid, keda näevad nemad EOK uue presidendina (2)

LISA KOMMENTAAR

"SP"8. aprill 2016, 17:11
Ma ei tunne Tõniste, aga arvan, et Ta on väga meeldiv ja korrektne inimene ja oleks kindlasti ka väga hea ülemus kõigile. Alluvad saaksid lihtsamalt ta jutule, saate rahulikult, peaaegu, et segamatult omi asju edasi ajada. Samas ka need egoistist 23 tippsportlast saaksid Tõnistega palju suhelda.
Kui Eesti sport seda vajab, siis küll?
Kui Eesti tahab rohkem neid sportlasi, kes ületaksid meedias uudiste künnised, oma tiitlivõistluste tulemustega, siis on vaja, ehitusliku terminit kasutades, RÄMPS VÄLJA, MAJA REMONTI, UUS RUUMI PLANREERING, VAJADUSEL UUED UKSED-AKNAD- PÕRANDAD, KORRALIK SISEVIIMISTLUS JA SIIS HOOLIKALT VEELKORD VAADATA, KAS KOGU EHITUSPRAHT SAI IKKA VÄLJA VIIDUD.
Niisuguses organisatsioonis oleks kindlasti paremad töötulemused kui veidi stagneerunud praeguses , orgaisatsioonis, (piltlikult öelda kopitanud majas) Sellist kardinaalset ümberkorraldust ei suuda, ega oska kindlasti peale Sõõrumaa kumbki neist kahest ülejäänud kandidaadist.
Te 23 tippsportlast teate paremini kõigist, et ükskõik mida teha peab kõigepealt omama teadmisi, teadmistele tuginevaid oskusi, treenitust ja kogemusi.
See võrduks kui Tõniste või Ratas on teie 23 tippsportlase poolt Eesti suusahüppe koondisse edutatud ja arvate, et nad oleksid elukutseliste suusahüpejataga samal tasemel. Tõniste ja Ratas ju teid uskudes lähevadki torni. Allatulles nad ilmselt sattuksid haigla, aga seda ju teie 23 süül. Tegelikult olete te 23 sama süüdimatud majandustegevuses kui need keda te torni saatsite.
Majanduses kehtivad veelgi rangemad kriteeriumid kui spordis, kuna teadmistepagas peab sadu kordi suurem olema, et midagi õnnestuks ülesehitada ja organisatsioonselt toimima panna.
Sellega näitate 23 tippsportlast oma madalaid teadmisi reaalelus ja tegutsete nagu lapsed emotsioonide ajendil.
Olen teile kõigile 23-le siiralt kaasaelanud, pöialt hoidnud, aga olen teis kõigis pettunud kui arvate endid majanduses samatugevateks kui spordis ja kivihoone asemele soovite oma rumalusest ühte savionni käkerdada.
kas ta varastada oskab ?8. aprill 2016, 15:53
kui JAH, siis sobib prfesidendiks
Kui EI ,vast ei sobi.