Madridi Reali lootsi Pablo Lasot ja tema hoolealused ei oota veerandfinaalis just kõige lihtsam vastane. Fenerbahce on tänavu Euroliigas kaotanud ainult viis mängu. Võidetud on aga 19 kohtumist. Reali saldo on 12-12.Foto: ANDER GILLENEA
Korvpall
9. aprill 2016, 09:47

SELGUS MAJAS! Euroliiga valitsev tšempion sai veerandfinaaliks hirmraske vastase (3)

Korvpalli Euroliigas peeti üleeile ja eile vahegrupivooru viimaseid mänge, mis aitasid välja selgitada kaheksa veerandfinaali jõudnud klubi.

Koha kaheksa parema hulka tagasid Moskva CSKA, Krasnodari Lokomotiv Kuban (Venemaa), Vitoria Laboral Kutxa, Madridi Real, Barcelona (Hispaania), Belgradi Crvena Zvezda (Serbia), Ateena Panathinaikos (Kreeka) ja Istanbuli Fenerbahce (Türgi).

12. aprillil algavas play-off'is kohtuvad:

CSKA - Crvena Zvezda
Fenerbahce - Real
Kutxa - Panathinaikos
Kuban - Barcelona

Kõige intrigeerivamaks võib pidada Türgi hiiu Fenerbahce ning Madridi kuningliku klubi vahelist duelli. Peatreenerina kaheksa Euroliiga tiitlit võitnud Zeljko Obradovic on Fenerbahce suurepäraselt mängima pannud ning tiim on tänavu olnud Vana Maailma tugevaima sarja üks paremaid, kui mitte parim, meeskond.

Valitsev meister Real on olnud aga ebastabiilne ning läbi häda ja viletsuse niivõrd kaugele jõudnud. Ent kui Pablo Laso hoolealused on võitma pidanud, on sellega hakkama saadud.

Seeriad mängitakse kolme võiduni ning võitjad pääsevad Final Four'i, mis toimub 13.-15. maini Saksamaa pealinnas Berliinis.