Jose Mourinho.Foto: John Marsh
Jalgpall
9. aprill 2016, 12:12

Töötu Jose Mourinho: mul on häid pakkumisi, ehkki neid pole väga palju (1)

Mullu detsembris Londoni Chelseast sule sappa saanud jalgpallitreener Jose Mourinho on jätkuvalt töötu, ehkki mõne allika väitel on ta sõlminud eellepingu Manchester Unitediga. Portugallane ütles Inglismaa väljaandele Daily Mail, et talle on tehtud häid pakkumisi.

Mourinho lahkus Chelseast 17. detsembril pärast seda, kui mullune Premier League'i tšempion oli liigahooaega alustanud kohutavalt: 16 mängust kaotati tervelt üheksa. Peatreeneri kohusetäitjaks nimetati hollandlane Guus Hiddinik, järgmisest hooajast saab Chelsea lootsiks aga itaallane Antonio Conte.

Lisaks Chelseale näiteks ka Madridi Reali, Portot ja Milano Interit juhendanud Mourinho saab enda sõnul peaaegu garanteerida, et juba järgmisel hooajal on ta ühe või teise klubi juures ametis tagasi.

"Mulle on tehtud häid pakkumisi. Nüüd pean mõtlema, tegema hea otsuse ning selle kivisse lööma," sõnas juhendaja. "Suvel saavad kõik teada, kes on minu järgmiseks klubiks."

Samas tunnistas Mourinho, et talle pole tehtud väga palju pakkumisi, sest ta tahab töötada vaid tippliigas. Samuti soovib Mourinho, et ta tunneks end uues töökohas tahetuna.

53aastane Mourinho on jalgpallimaailma üks edukamaid peatreenereid. Mehe auhinnakapis on muuhulgas kaks Meistrite liiga trofeed, kolm Inglismaa kõrgliiga meistritiitlit ja Hispaania liigatiitel.