Ragnar Klavan võitlemas palli pärastFoto: CHRISTOF STACHE
Jalgpall
9. aprill 2016, 18:40

SUPER! Ragnar Klavani koduklubi tuli kaotusseisust välja ja sai kirja kolm ülivajalikku punkti (2)

Ragnar Klavan ja tema koduklubi Augsburg said laupäeva õhtul kirja väga vajalikud kolm punkti, kui tulid võõral väljakul 0:1 kaotusseisust välja ning alistasid 2:1 Bremeni Werderi. 

Avapoolaeg polnud Augsburgile üldsegi hea, sest viimastel minutitel, täpselt 43., jäädi Bremeni mängija Floria Grillitschi väravast 0:1 kaotusseisu. 

Hoolimata valusast väravast, võitlesid Augsburgi mehed edasi ning ning 53. minutil jõuti Alfred Finnbogasoni väravast 1:1 viigini. 

Viigiseis oli kuni 87. minutini, mil Jeong-Ho Hong kasutas tekkinud võimaluse ära ning viis Augsburgi võõra väljakul juhtima. 

Eduseisu hoiti kohtumise lõpuni ning kindlustati endale kolm üliolulist punkti. Eesti rahvuskoondise kapten Ragnar Klavan oli väljakul kõik 90. minutit. 

Võidu teeb hämmastavamaks asjaolu, et kohtumist kontrollis täielikult Bremeni Werder, kes omasid pali 58% ajast. Võõrustajad sooritasid ka 12 lööki, millest viis läks postide vahele, Augsburg samas tegi kõigest viis pealelööki ning postide vahele läks kolm. 

Võiduga tõusis Augsburg 15. kohale ning kui hooaeg lõppeks praegu, on nad kindlasti ka järgmine aasta Bundesligas. Bremeni Werder langes 16. ning praegu peaksid mängima kohamänge, et säilitada koht Bundesligas. 

Tabeliseis: