Spordiblogi

Ville Arike | Kuidas hinnata Tartu Rocki hooaega? (9)

LISA KOMMENTAAR

a mne sjorovno13. aprill 2016, 02:17
See hooaeg on siiani täitsa normilt läinud. Zabas on kehvem kui loota võis. Järgmisel aastal võiks mõne lätlase hankida leegionisse, neil mängijaid küll.
Kaleviga läheb raskeks, Kuningas ja Vabamees on Rockile rasked vastasmängijad. p.o..i, kaotame siis kaotame, egas mängud mõisa peale pole.
juhani häbekannel12. aprill 2016, 09:21
no jah, jälle on kohal "asjatundjad", kes kohe lööks kõik laiali ja paneks ise meeskonna kokku. Saage aru soodad, Eestis poel sellisel tasemel mängumehi, kes suudaks BBLi finaalis võita! Või kas te tõesti arvate, et Sutt-Kivi-Meister-Rosenthal oleks võimelised mängima Eurocupil? Nad ei suuda ju isegi Esiliigas võita. Ja kui rääkida mie kolmest kogenust Talts-Sokk-Dorbek, siis kaks esimest põlesid kõigi oma suurte kogemuste juures BBL finaalis täiesti läbi. Ja kui rääkida eestlastest - keda võtta? Arbet ja Veidemann? Need ju on veel suuremad hädad.
Ants13. aprill 2016, 11:19
Naljakas on see, et sinu hala ei koti mitte kedagi. :)
jahh11. aprill 2016, 17:26
Rockis ei toimugi arenguid kui sellised eluaegse lepinguga vennad nagu Doronin seal lõputult chillivad, taseme poolest Marekul paras esiliigas Allingu ja Keerlesega mängida. Järgmiseks hooajaks võiks ka Zabase ja Petrukonise asemele midagi uut tuua, Harperile, aga annaks veel võimaluse ennast tõestada.
Mart11. aprill 2016, 13:29
Tahtsin kirjutada täpselt sama, mida Ants - kuna koondisetasemel ei ole lihtsalt võtta paremaid mängumehi, kui tiimis, siis ehk tõesti keskenduda oma esimesel Postimehe aastal noortele?
Samas - kas Postimees uue nimisponsorina oleks sellise lahendusega nõus? Pakun, et mitte ning pigem võetakse keskmise eesti tasemega välismaalasi selle võrra juurde.
Praegusest tiimist kannataks lisaks nimetatud Talts-Dorbek-Sokk kolmikule taseme välja veel Kurbas ja Harper (kuigi viimane ka nii ja naa). Noortest tasub kindlasti alles jätta Sutt, Meister ja eelnimetatud Kivi ja Rosenthal. See tähendaks vähemalt nelja välismaalast, aga vaevalt see eelarve niivõrd suureks paisub.
Ants11. aprill 2016, 15:50
Absoluutselt nõus. Praegustest leegionäridest peaks ära saatma kindlasti Žabaze ja Petrukonise. No ei ole viimasest ikka seda õiget mängumeest, keda vaja oleks. Harperile peaks andma veel võimaluse, ta on väga hea lauavõitleja, superhäälestusega (pole veel näinud seda meest kõrvad lontis platsil tujutult tammumas) ja ka päris hea viskekäega. Arvestades, et eelarve kindlasti suureneb, mingid rahad saadi ka BBL hõbeda eest, siis usun, et kindlasti leiaks korvi alla Dilyse laadse keskmängija ja ehk ka paar vähe korralikumat tagamängijat piiritagant. Kui juba Rapla- suguse eelarvega sats saab korralikke mängumehi, kuidas siis Rock ei saa.
tartust11. aprill 2016, 12:23
rock on teinud eesti kossule vist paremaid tulemusi üldse läbi aegade.cräämu mõned ilusad sähvatused on ka tore.ikka kirun seda komplekteeritust,no ei saada,või ei osata korralikke välismehi ikka osta ja ilma nendeta ei jõua sa mingisse finaalfouri!!!
Ants11. aprill 2016, 09:40
Kindlasti saaks Rock noorema koosseisu kokku, kolm põhimeest on endal olemas selleks, lisaks on olemas noored Kivi, Rosenthal... AGA. Kui treeneripink noortele mänguaega ei anna, siis millest me räägime? Kuidas saakski nad tugevamaks ja kogenumaks? Ehk siis- esmalt peaks ehk alustama uuenduskuuriga- lööma laiali terve selle pundi. Jätma vaid tuumiku- Talts-Dorbek-Sokk ning ülejäänud meeskonna ümber nende ehitama. Samamoodi peaks toodama ehk uut verd ka treeneripingile? Mõnikord tundub, et Kullamäel on ideed otsas. Ehk oleks mõistlik üks hooaeg ohverdada, alustada sisuliselt nullist, et siis noore ja vihase koosseisuga hooaeg-kaks hiljem teha tegusid BBL-s, KML-s ning miks mitte ka eurosarjas?
Pigem arvan, et 14. aprill 2016, 23:19
Nii kaua kui komplekteeritakse punti, kus Dorbek on põhitegija, ei ole mõtet isegi Eestikate võitu oodata.