Evald Tipneri karikas
13. aprill 2016, 21:00

JÄRELEVAADATAV | Viimsi hävitas Evald Tipneri karika poolfinaalis Forza

Jalgpalli Eesti karikavõistlustel peetie täna kaks veerandfinaalkohtumist. Õhtuleht tegi otseülekande kell 19 algavast matšist, kus vastamisi läksid Viimsi JK (Esiliiga B) ja Tallinna FC Forza (II liiga). Kohtumise võitis 6:1 Viimsi JK.

Mängu domineeris algusest Viimsi, kes lõi avapoolajal juba kolm väravat. 16. minutil oli täpne Karl Kane, 36. skooris Andri Kaljumäe ning 39. minutil lõi kolli Mart Pajula. 

Teisel poolajal löödi tervelt neli väravat. Viimsi suurendas 64. minuti Kaljumäe ning 76. ja 79. minuti Andrus Kesküla väravatest edu 6:0. Forza lohutusvärava lõi Jevgeni Tšigrinov mängu 85. minutil.

Eilsetest veerandfinaalides pääsesid edasi meistriliigaklubid Sillamäe Kalev (alistas 1:0 Nõmme Kalju) ja Tartu Tammeka (alistas 2:0 Tõrva JK). Kui ei juhtu tohutut üllatust, lisandub neile täna Tallinna Flora, kelle vastaseks esiliigaklubi Tartu Santos.

Aga kindlasti näeb poolfinaalis ka ühte klubi väljaspool Premium liigat ning see vägev meeskond selgub 18.55 algavas Õhtulehe otseülekandes, mida kommenteerib Ott Järvela.