BC Kalev/Cramo kaotas täna Ühisliigas Saraatovi Avtodorile. Foto: LAURA OKS
Korvpall
13. aprill 2016, 20:25

Kalev/Cramo näitas Saraatovi Avtodorile hambaid, kuid kaotas

Täna kohtus Ühisliigas BC Kalev/Cramo kodusaalis Saraatovi Avtodoriga. Võitluslikus mängus sai Kalev 11-punktilise kaotuse kaotuse 75:86.

Avtodor oli viimastes mängudes olnud suurepärases hoos. Kõigest kolm päeva tagasi visati Loimaa Bisonsitele 135 punkti. Õnneks Kalevi kaitse nii hull ei olnud ja venelased pidid leppima "kõigest" 86 punktiga.

Avtodor ei lasknud kordagi Kalevit juhtima. Avaveerandil läksid külalised juba kümnega juhtima, kuid perioodi lõpuks oli Kalevi kaotus 18:23, poolajaks oli see suurenenud siiski kümnele 35:45.

Kolmandal perioodil ei läinud mängupilt palju paremaks ning Avtodor läks vahepeal lausa 19 juhtima. Siiski võitles Kalev visalt tagasi ning enne neljandat oli vahe 13 - 57:70. 

Viimasel neljandikul võitles Kalev ennast mängu veel rohkem tagasi ning nad jõudsid lausa nelja silma kaugusele 73:77. Rohkemaks polnud eestlased siiski võimelised. 

Shawn Kingil oli võimalus vähendada vahe lausa kahele, kuid temale omapäraselt ei suutnud ta viset sisse visata. Rohkem Avtodor Kalevile võimalust ei pakkunud ning külalised lõpetasid mängu 9:2 spurdiga. 

Kalevile sai saatuslikuks visketabavus. Kui Avtodor tabas 50% visetest, siis Kalev kõigest 36 protsenti. Väga ebatäpne oli Gregor Arbeti käsi - 12st kolmesest läbis korvirõnga kõigest 2; Shawn Kingil tabas 11st kahesest ainult 3. 

Kalev/Cramole oli tänane kaotus 21 esimene seitsme võidu kõrvale ning nad asuvad tabelis 14. kohal. Saraatovi Avtodor sai 19 võidu kaheksa kaotuse kõrvale ning Ühisliigas asutakse kuuendal positsioonil.