Võitluskaaslased Urmas Sõõrumaa (vasakul) ja Tõnu Tõniste.Foto: Arno Saar
Spordivaria
15. aprill 2016, 22:10

NII SEE JUHTUS | Reedesed võitjad olid Urmas Sõõrumaa, Nõmme Kalju ja Rapla kossumehed (62)

Eesti spordimaastikul oli reede tähtis päev, sest Viru hotellis kogunenud Eesti Olümpiakomitee täiskogu valis oragnisatsiooni uueks presidendiks Urmas Sõõrumaa. Aga toimus ka mitu põnevat võistlust!
22:26
LÕPP

Sellega tänaseks ka lõpetame, head õhtut ning ilusaid unenägusid!

Head ööd! (BAY ISMOYO)
22:26
JALGPALL

Vutimatšist Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju vahel, mis lõppes viimaste 3:0 võiduga, on Õhtulehel rõõm pakkuda kaks videot: Tammeka mängumehe Kaarel Kiidroni ja Kalju ründaja Ats Purjega. Kiidroni video leiad SIIT, Purje oma SIIT.

22:23
KORVPALL
20:57
KORVPALL
Maurice Kemp (punases) viskas kohtumise resultatiivseimana 23 punkti. (Alar Truu)
20:19
Henry Rull, Rapla

Viimase veerandaja eel on Rapla kaotusseisu mänginud eduks. Nimelt juhib Aivar Kuusmaa juhendatav klubi Rakvere Tarva eest 63:60 ehk kaalukauss on Rapla poole kaldunud. Ent Tarval on 10 minutit mäng päästa! Pildil Rapla mängujuht Devin Brooks.

19:47
Henry Rull, Rapla

Poolajaks on Tarvas üllatuslikul kombel spurtinud 46:37 eduseisu ning jätkuvalt tabavad Rakvere klubi mehed väljakult väga hästi: 29 pealeviskest on korvirõnga läbinud 16 viset, sealhulgas kuus kolmepunktiviset. Rapla visketabavus niivõrd hea pole ning seda on ka tabloo peal olevast seisust selgelt näha. Samas on Tarval õhus ohumärk. 10 punkti visanud Reinis Strupovics on teinud juba neli isiklikku viga, mis niigi õhukese pingiga Tarvale kindlasti head meelt ei valmista. Pildil annab meestele nõu Rakvere peatreener Andres Sõber.

19:21
Henry Rull, Rapla

Avaveerandi Rapla ning Rakvere Tarva vahel võidab 24:21 kodumeeskond Rapla. Tarvast pole eduseisu viinud ka suurepärane kolmepunktivisete tabavus: Andres Sõbra hoolealused on tabanud kuuest üritusest neli.

19:20
JALGPALL

Nõmme Kalju asus Tartu Tammeka vastu 14. minutil Maximiliano Ugge väravast 1:0 juhtima.

19:20
KORVPALL
17:55
TARTU TAMMEKA

Tartu Tammeka väravavahil Karl-Johan Pechteril on Nõmme Kalju vastu ambitsioonikas plaan - teha viies nullimäng järjest!

 

@kpechter on valmis tegema viiendat nullimängu järjest 👊👊! Poolteist tundi mänguni, get in here! #koduvõidunimel

A photo posted by Tartu Jalgpallikool Tammeka (@jktammeka) on

17:54
SPORDIÕHTU

Presidendivalimised selja taga, on aeg naasta väljakul toimuva spordi juurde ning täna õhtul peetakse põnev lahing nii jalgpalli kui ka korvpalli Eesti meistriliigas.

Jalgpalli Premium liiga 8. vooru avamängus võõrustab hooaja suurim üllataja Tartu Tammeka tabeliliidrit Nõmme Kaljut. Kas Eesti Leicester City jätkab üllatamist või võtavad Roosad Pantrid punktid?

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel tehakse algust kahe veerandfinaalseeriaga, kui Tartu Rock võõrustab TTÜd ning Rapla külaliseks on Rakvere Tarvas. Õhtulehe fookus on just Rapla - Tarvas lahingul, kus näeb peatreenerite pingil legendaarset vastasseisu Aivar Kuusmaa - Andres Sõber.

17:23
TENNIS
Jürgen Zopp. (TAIRO LUTTER)
16:43
JALGPALL
Danny Drinkwater (valges). (Carl Recine)
15:43
AUTORALLI
15:15
EOK TÄISKOGU
EOK uueks presidendiks valiti Urmas Sõõrumaa (vasakul). (Arno Saar)
15:14
EOK TÄISKOGU
15:13
VORMEL 1
Romain Grosjean. (GREG BAKER)
14:26
EOK TÄISKOGU

Nüüd antakse teada: EOK asepresidentideiks valiti Tõnu Tõniste ja Jüri Tamm ning täitevkomitee liikmeteks kinnitati 14 inimest: Urmas Paet, Anne Rei, Karol Kovanen, Toomas Tõnise, Marko Kaljuveer, Riho Terras, Reet Hääl, Oliver Kruuda, Hanno Pevkur, Helir-Valdor Seeder, Mihhail Kõlvart, Mati Alaver, Erki Nool (pildil) ja Kristjan Järvi. 

14:13
EOK TÄISKOGU

Parasjagu viiakse läbi EOK põhikirja muudatusi ning EOK perekonda võeti uued alaliidud.

14:11
EOK TÄISKOGU

Nüüd hakatakse hääletama, kas EOK liikmeks saavad Eesti Discgolfi Liit, Eesti Sportliku ja Traditsiooniline Wushu föderatsioon ning Eesti Bobisõidu ja Skeletoniliit. Liikmeks saavad kõik!

Loe rohkem