Tennis

Andy Murray: Šarapova võistluskeeld tähistab salatsemise lõppu tennisemaailmas (5)

LISA KOMMENTAAR

to Jaan17. aprill 2016, 15:46
Sõõrumaa ei ole spordijuht vaid EOK president.Nimeta siis petturid,kellega ta koostööd teeb,siis saavad teised ka targemaks.Mille põhjal sa järeldad,et ta peab Alaveri maailmaklassi treeneriks.Tunned siis Sõõrumaad või loed ta mõtteid,oled ehk selgeltnägija ja posija.
Jaan17. aprill 2016, 20:21
Mõtlesin hulga aega, kas sellisele lollile on mõtet vastata,aga vastan siis lühidalt. Esiteks EOK president on Eesti Vabariigis number üks spordijuht, teiseks Sõõrumaa toetajate hulka kuulusid Smigun ,Veerpalu,Alaver ja Kruuda. Kolmandaks Kumus korraldatud debatil mainis Sõõrumaa ainukesena Eesti treeneritest Alaveri nime ,kes on maailmaklassiga treener. nii et kui spordist ei jaga ega tea midagi, siis sügavalt soovitaks vait olla.
see17. aprill 2016, 15:20
aus tennisist ei ole kindlasti dzhentelmen!
mine noh17. aprill 2016, 12:30
Seega uusimale vibraatorile uued duracellpatareid - vähem mõtteid ja tundeid ning üldsegi mitte hinge - sest karjääriredelil on tarvis aktuaalsete näitajate poolest rivaalidest ettepoole kerkida. Kas vibraator tunneb SARAPOVA hinge kõige peenemaid vibratsioone - on see mehhanism teie südamesõber ja hinge
Jaan17. aprill 2016, 11:08
Kas meie uus spordijuht Sõõrumaa ka seda loeb?. Ta ju lausa teeb koostööd meie petturitega ja Alaveri peab maailmaklassi treeneriks.