Alar Varrak ei saa olla oma hoolealustega rahul pärast ühepunktilist võituFoto: Alar Truu
Korvpall
17. aprill 2016, 17:56

BC Kalev/Cramo pääses teises veerandfinaalmängus kõigest ühe punktiga (1)

Täna jätkasid Eesti korvpalli meistriliigas veerandfinaalseeriat BC Kalev/Cramo ja Valga-Valka. Avamängus kindla võidu saanud Kalev pääses täna kõigest ühe punktiga 88:87. 

Teisel veerandil vahepeal 14 punktiga juhtinud Kalev ei suutnud edu hoida ning poolajaks oli seis viigis 43:43. Siiski tundus ka kolmandal perioodil, et minnakse eest ära ning enne viimast perioodi juhiti 69:60. 

Viis minutit enne lõppu juhiti veel üheksa silmaga 79:70, kuid siis hakkas Valga maruline tagasitulek ning 1.21 enne lõppu jõudis piirilinna klubi 84:84 viigini. Kalevi järgmisel rünnakul tegi Sten-Timmu Sokk pallikaotuse ning minut enne lõppu tabas Kristo Saage kolmese, millega läks Valga juhtima 87:84. 

Järgmisel rünnakul Kalev eksis kolmesel ning Valga ei suutnud ka oma võimalust ära kasutada. 17 sekundit enne lõppu tegi Kristo Saage vea, saates Rain Veidemani vabaviskejoonele, kus ta ei eksinud. 

Valga tegi järgmisel rünnakul pallikaotuse ning Rolands Freimanis viskas kaheksa sekundit enne lõppu korvi, viies Kalevi 88:87 ette. Viimasel viskel eksis aga Valmo Kriisa ning Kalev pääses kõigest ühe punktiga. 

Võitjate resultatiivseim oli Shawn King 16 punkti ning ta hankis ka 10 lauapalli. Freimanis, Veideman ja Gregor Arbet viskasid 14 silma. Kaotajate suurimad korvikütid olid Edgars Krumins ja Martins Berkis 17 punktiga. 

Seerias tuleb sisse väikene paus, sest kolmas mäng peetakse alles ülejärgmise nädala teisipäeval, 26. aprillil.