Kevin KorjusFoto: MATI HIIS
Auto-Moto uudised
17. aprill 2016, 19:31

Kevin Korjus tegi suurepärase tagasituleku! (2)

Kevin Korjus võistles sel nädalavahetusel simest korda üle aasta ja ta tegi koheselt suurepärased sõidud. Renault Sport Trophy sarja avaetapil Hispaanias Aragonis tõusis ta kahel korral pjedestaalile. 

Laupäeva õhtupoolikul toimunud kestussõidus (70 minutit pluss üks ring) jagas Kevin Korjus autot number 3 rootslase Fredrik Blomstedtiga.
Kvalifikatsioonis kolmanda stardipositsiooni välja võidelnud Kevinil õnnestus veerev start suurepärasel ja avakurvi saabus ta liidrina.

Paraku oli hoogu liiga palju, Kevin käis korra rajalt väljas ja langes viiendaks. Seda kohta hoidis ta kuni boksipeatuste „akna“ avanemiseni, teenides seega PRO-sõitjate arvestusse esimesed 10 punkti.

Enne boksipeatust tõusis Kevin neljandaks, Fredrik Blomstedt möödus sõidu teises pooles veel kahest konkurendist ja tõi auto finišisse teisel kohal.

Pühapäevases PRO-arvestuse sprindisõidus startis Kevin taas kolmandalt kohalt. Ka seekord tõusis ta enne esimest kurvi liidriks, kuid teist korda end eksitada ei lasknud. Korra kätte võideldud esikohta hoidis Kevin lõpuni, ehkki parimalt stardikohalt alustanud Lewis Williamson jõudis talle lõpuringidel väga lähedale.

Kevini esikoht tõstis ta PRO-sõitjate arvestuses teisele kohale Lewis Williamsoni järele, punkte on neil hetkel vastavalt 35 ja 43.

Renault Sport Trophy sarja teine etapp sõidetakse 13.-15. mail Itaalias Imolas