Raha kulutamise vahelduseks leidis Floyd Mayweather aega ka Pariisi vaatamisväärsustega tutvumiseks.Foto: Instagram/Floyd Mayweather
Kõmu
18. aprill 2016, 11:58

Maailma enimteeniv sportlane kulutas 350 000 eurot(!) Hermese krokodillinahast kottidele

Floyd Mayweatheri hüüdnimi on "Raha" ja staatusele vastavalt loobib nüüdseks juba erru läinud poksija seda paremale ja vasakule. Viimati kulutas mees ulmelisi summasid Pariisi butiikides.

Mayweather reisib praegu koos oma tütre Iyannaga mööda maailma ringi ning nädalavahetusel viibisid nad Prantsusmaal, kus poksija ei suutnud vastu panna kiusatusele oma uhket varandust kulutada. Mees riputas sotsiaalmeediasse pildiseeria, kus ta ostab endale viis suurt krokodillinahast reisikotti. Selle luksuse eest käis mees kuulsale Hermese firmale välja 354 000 eurot!

Pariisist viis Mayweatheri ja tema tütre tee edasi Dubai liivadüünide vahele. Seal näitas muidu ülbusest pakatav poksitäht oma malbemalt poolt postitades pildi, mille all seisis: "Iga hetk, mis veedad oma lastega, on hindamatu. Pidage meeles, et inimesed surevad, aga pildid elavad igavesti."

39-aastane Mayweather lõpetas mullu septembris oma sportlaskarjääri 49 võidu ja ühegi kaotuseta. Kuigi mees on seni kategooriliselt välistanud ringi naasmise, räägivad üha valjemad kuulujutud, et teda võib meelitada "Sajandi lahingu" kordusmatš Manny Pacquiaoga, kes on samuti nüüdseks karjääri lõpetanud.