Madridi Reali kaitsja Pepe ja FC Barcelona ründaja Luis Suarez.Foto: Albert Gea
Jalgpall
21. aprill 2016, 12:23

Luis Suarez ja Madridi Real mõlemad püstitasid eile rekordi. Otsusta, kumb oli võimsam? (6)

Hispaania jalgpalli meistrivõistlustel käisid eile peetud 34. vooru kohtumiste raames väljakul kõik liidertrio liikmed. FC Barcelona alistas võõrsil 8:0 (!) La Coruna Deportivo, Madridi Atletico võõrsil 1:0 Bilbao Athletici ja Madridi Real kodus 3:0 Villarreali.

Barcelona võidumängus säras uruguailane Luis Suarez, kes lõi ise neli väravat ja andis veel kolmele resultatiivse söödu. Suarezist sai esimene mängija 21. sajandil, kes osalenud ühes La Liga mängus lööja või söötjana 7 värava sünnis.

Real ületas aga eile maagilise piiri - pärast eilset kolme tabamust on nad tänavu Hispaania liigas sahistanud vastase võrku 101 korda. Ühtlasi sai Realist esimene meeskond La Liga ajaloos, kes suutnud seitse hooaega järjest lüüa 100 või enam väravat. Kumb rekord on vingem - Suarezi või Reali oma?

Veel mõned põnevad eile Hispaanias peetud mängudest tõukunud arvud:

4 mängu järjest on nüüd Atletico ründaja Fernando Torres skoori teinud, millega kordas oma Hispaania liiga tippmarki, mis pärineb 2003. aasta novembrist.

21. nullimängu Hispaania kõrgliigas käimasoleval hooajal sai kirja Atletico väravavaht Jan Oblak, millega püstitas klubi rekordi.

11 Hispaania kõrgliiga mängus on sel hooajal löönud kohtumise avavärava Reali ründaja Karim Benzema. See on liiga parim näitaja.