Levadia puurivahi Sergei Lepmetsa (vasakul) hea partii oli üks hooaja avavooru 0:0 viigi aluseid.Foto: LAURA OKS
Jalgpall
26. aprill 2016, 06:00

Levadia enam Flora vastu viigiga ei rahuldu

Eesti jalgpallimeistrivõistluste avavooru järel rõõmustas FC Levadia leer siiralt tiitlikaitsja FC Floraga tehtud 0:0 viigi üle. Täna õhtul lähevad Tallinna rohelised satsid vastamisi Lillekülas ning sealt ihkab mullune hõbedaklubi juba enamat.

Seda kinnitasid mängu eel nii Levadia abitreener Urmas Hepner kui väravavaht Sergei Lepmets. "Nüüd tahame igipõlise rivaali üle mängida ja kolm punkti välja võidelda," sõnas Lepmets. "Peame olema kaitses hoolikad ja rünnakul teravad. Avaring näitas, et suudame kõikide vastastega mängida ja tiitli nimel heidelda."

 

"Eelmises mängus tabas meid tagasilöök, kui pidime Tammeka vastu viigiga rahulduma, ent seda suurem on meeskonna võidunälg kohtumises FC Floraga," lisas Hepner.

Pilk liigatabelisse reedab, et Levadia on avaringis järel ainukene kaotuseta meeskond (viis võitu, neli viiki). Flora seevastu suutis üheksast mängust võita vaid kolm ning sipleb tabeli keskel.

"Oleme meeskonnaga viimaste voorude jooksul käinud läbi tulest ja veest ning kindlasti on see meid karastanud," leiab Flora peatreener Norbert Hurt. "Sisu meis on ja derbiks oleme keskendunult valmistunud. Kindel on see, et tuleb väga tugev mäng."

Flora ja Levadia lahingud on alati ägedad, ent liidrite heitlus toimub hoopis samal ajal Hiiul, kus 22 silmaga juhtpositsiooni hoidev Nõmme Kalju võtab vastu kahe punkti kaugusel oleva FC Infoneti meeskonna. Mõlemad ettepeetavad 17. vooru kohtumised algavad kell 19.