Jamie Vardy (kõige vasemal) Jon Mossi sõimamas.Foto: ADRIAN DENNIS
Jalgpall
26. aprill 2016, 14:41

Kohtunikku t********d l*****s sõimanud Leicesteri Vardy peab potentsiaalse tiitlikohtumise vahele jätma

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga liider ning tõenäoliseim võitja Leicester City kohtub pühapäeval võõrsil Manchester Unitediga ning võidu korral kindlustaks Leicester tiitli. Punaste Kuradite vastu tuleb neil pallida aga põhiründaja Jamie Vardyta.

29aastane Sheffieldis sündinud ründaja on koos Riyad Mahreziga olnud suurepärases hoos ning inglane on käimasoleval hooajal liigas skoorinud lausa 22 korral. Rohkem on suutnud vaid Sergio Agüero (23) ja Harry Kane (24).

Ent ülemöödunud voorus teenis Vardy West Hami vastu punase kaardi. Nimelt andis kohtunik Jon Moss kesktormajale sukeldumise eest teise kollase, millega palju vutifännid aga nõus pole.

Vilemehe otsusega polnud nõus ka Vardy, kes Mossi roppustega üle valas. Ründaja jättis vahele kohtumise Swanseaga, ent ei saa väljakule joosta ka ManU vastu, sest Inglismaa vutiliit määras Vardyle ühemängulise lisakaristuse.

Kolm vooru enne liigahooaja lõppu juhib Leicester Tottenhami ees seitsme punktiga. Suudaksid Claudio Ranieri hoolealused ManUle tuule alla teha, võidaksid nad tiitli hoolimata Tottenhami mängu tulemusest.