Episood detsembris mängitud Eesti karikafinaalist, kus HC Kehra Põlva Servitist jagu sai. Kehra mängujuht Uku-Tanel Laast pitsitab Serviti kolleegi Ardo Puna. Nüüd, kui Kehra meistrivõistluste finaalist välja jäänud, tuletab Serviti kodulehekülg talle ja Kehrale mõnuga meelde sügisest ennustust, kus ta Kehrale tiitlit ja Servitile medalist ilmajäämist prognoosis.Foto: Aldo Luud
Käsipall
29. aprill 2016, 16:37

Põlva Serviti paneb finaalist välja jäänud Kehrale mõnuga puid alla

Valitseva Eesti käsipallimeistri Põlva Serviti kodulehekülg lubas endale eilse Kehra - Viljandi poolfinaalmatši (23:25 ja seeria 1:3 mulkidele) järel natuke nalja põlise rivaali HC Kehra kulul.

Nimelt peab Kehra esimest korda pärast 2010. aastat finaalseeriat kõrvalt vaatama ning Serviti kodulehekülg ei jätnud kasutamata võimalust neid veidi aasida artiklist pealkirjaga "Laast pani ennustusega puusse":

"Sügisel, septembri alguses tuli Käsipalliliidu hooaja-eelsel pressikonverentsil ennustada võimalik paremusjärjestus – kes kevadel medalid võidavad. Kui enamus pakkus esimeseks Servitit ja teiseks Viljandit, siis hoopis eriskummalise järjestuse seadis paika Uku-Tanel Laast, Kehra mängujuht. Tema poodiumikolmik nägi välja selline – 1. HC Kehra, 2. Viimsi, 3. Viljandi.

Tänaseks teame, et mitte ükski punkt ennustusest täide minna ei saa. Ei Kehra ega Viimsi või tõusta kõrgemale kolmandast kohast, Viljandi päralt on vähemalt hõbe. Serviti “unustas” Laast sootuks; ilmselt nimme, kuna eelmisel kevadel tirisid põlvalased Ukul kuldmedali sisuliselt viimasel sekundil enne pjedestaalile tõusmist kaelast ära.

Paraku lendas ettekuulutus tuulde nagu kuuse-taatide suveprognoos. Pole isegi välistatud kehralaste sootuks medalita jäämine, Pinnonen ja kompanii võivad selle vabalt ära korraldada. Siis tahaks küll klubijuhtide nägusid näha, kes suvel vana hea Jüri Lepa ootamatult uut tööd otsima saatsid," kirjutab Serviti kodulehekülg.

Käsipalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria Serviti - Viljandi algab teisipäeval Põlvas.