VõrkpallFoto: Arno Saar
Võrkpall
1. mai 2016, 15:18

Võrkpalliliit valis uue peasekretäri

Eesti Võrkpalliliidu juhatus valis uueks alaliidu peasekretäriks Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Kergejõustikuliiduga koostööd teinud ning erasektoris töötanud Helen Veermäe. Võrkpalliliidu presidendi Hanno Pevkuri sõnul on tal hea meel, et nii suure spordivaldkonna kogemusega inimene Eesti edukaima palliala meeskonnaga liitub. „Helen on väga tugeva taustaga. Ta on osalenud koostööprojektides EOK-ga nii Pekingi, Londoni kui Sotši olümpiamängude eel, löönud kaasa Oslo kergejõustiku Teemantliiga ja Tallinnas toimunud kergejõustiku Euroopa juunioride meistrivõistluste korraldamises." Hanno Pevkur lisas, et aega sisseelamiseks uuel peasekretäril pole. „Eesti meister selgub lähiajal, 12. mail koguneb rahvusmeeskond, et alustada ühistreeninguid Euroopa liigaks ja rahvusnaiskond on juba alustanud ettevalmistust Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniks." Värske peasekretäri Helen Veermäe sõnul on tal suur au liituda nii ambitsioonika alaliiduga. „Olen kümme aastat võrkpalli mänginu

„Samas vajab tähelepanu ka rannavõrkpall, kuna teoreetiliselt on meil veel võimalus püüda Rio olümpiakohta. Minu pikemaks sooviks oleks aga see, et lisaks rahvusmeeskonnale näeksime EM-finaalturniiril ka naiskonda. Arenguruumi on kindlasti ka muul võrkpalliga seonduval. Nii treenerite, kohtunike kui mängijate ja klubidega seonduv on see, mis alaliidu tähelepanu nõuab, aga eks kõik järgemööda. Päris esimene ülesanne on siiski oma tulevase meeskonnaga, ehk võrkpalliliidu inimestega, hea kontakti leidmine,” rääkis Veermäe lähiaja väljakutsetest.

Helen Veermäe on sündinud 3. mail 1977. aastal. Lõpetanud Rakvere Gümnaasiumi ja TTÜ ärijuhtimise erialal. Töötanud aktsiaseltsis Jalajälg, Eesti Kergejõustikuliidus, Arigato spordiklubis, osaühingus Scandinavian Fuel Company (SiS sporditoitude ametlik esindaja Baltkumis) ning löönud kaasa mitmete projektide juures koostöös EOK-ga. Uus peasekretär alustab tööd 2. mail.