Barcelona mängijad võivad tähistada küll!Foto: LLUIS GENE
Jalgpall
8. mai 2016, 20:03

Barcelona ja Real võidukad, Atletico kaotas tabeli viimasele ja minetas tiitlivõimaluse

Hispaania jalgpalliliigas mängiti täna eelviimase vooru kohtumisi. Pärast täna sai selgeks, et tiitli võidab kas Barcelona või Madridi Real. 

Barcelona alistas kodus suurelt 5:0 Espanyoli. Skoori avas 8. minutil Lionel Messi, Suarez oli täpne 52. ja 61. minutil. 74. minutil lõi Rafinha katalaanide neljanda ning Neymar 83. viienda. 

Madridi Real alistas samal ajal kodus 3:2 Valencia. 26. ja 59. minutil oli täpne Cristiano Ronaldo, 42. minutil Karim Benzema. Valencia väravad tulid 55. minutil Rodrigolt ja 81. minutil Andre Gomeselt. 

Madridi Atletico sai aga šokk-kaotuse tabeli viimaselt, Levantelt, millega kadus ka tiitlivõimalus. Madridi klubi läks küll 2. minutil Fernando Torrese väravast juhtima, kuid 30. minutil viigistas kodus mänginud Levante. Viigivärav sündis mängu viimasel minutil. 

Hispaania liigas on jäänud mängida kõigest üks voor, enne mida juhib tabelit Barcelona 88 punktiga, Madridi Realil on 87 punkti. Täna kaotanud Madridi Atleticol on 85 silma, kuid isegi viimase vooru Barcelona kaotuse ja Atletico võidu puhul jääb esimeseks katalaanide klubi, sest omavahelistes kohtumistes on saldo Barcelona kasuks. 

See jätab enne viimast vooru tiitlivõimalused ainult kahele klubile - Barcelonale ja Madridi Realile. Barcelona sõidab küll Granadale, kes on 16. kohal. Madridi Real kohtub samuti võõral väljakul 13. positsioonil paikneva Deportivo la Corunaga. 

Tabeliseis enne viimast vooru: