Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar punases.Foto: Facebook / Nõlvak-Tiisaar Beach Volleyball Team
Võrkpall
11. mai 2016, 13:31

KAHJU! Nõlvak-Tiisaare karjääri neljas MK-etapp lõppes kvalifikatsioonis

Rannavõrkpalli MK-sarja etapil Antalyas pidid Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar kvalifikatsiooniturniiri avaringis tunnistama Norra paari Iver Andreas Horrem ja Geir Eithun paremust ja langesid edasisest konkurentsist.

Kvalifikatsiooniturniiril kolmandat paigutust omavad norrakad meie duole suurt sõnaõigust ei jätnud ja võitsid 34 minutit väldanud kohtumise 21:12, 21:15, vahendab volley.ee.

Küll jääb Türgi etapp aga alatiseks Tiisaare ja Nõlvaku rannavolle karjääris olulisele kohale, sest just siin teeniti MK-sarjas oma esimene võit. Eile läksid Tiisaar ja Nõlvak nii-öelda riigi kvoodi mängus vastamisi Kristo Kollo ja Karl Jaaniga. 

Meie paarid pidasid ülimalt nauditava duelli, kus sel hooajal esimest korda MK-sarjast osa võtnud Kollo ja Jaani võitsid avageimi 21:17. Teises suutsid karjääri neljandal MK-etapil mängivad Tiisaar ja Nõlvak matši 21:15 paremusega viigistada. Otsustav geim pakkus ülimalt tasavägist heitlust lõpuni ja sai otsa seisul 17:15 Tiisaar/Nõlvaku kasuks. Kokku vältas kohtumine 46 minutit.